Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ

0


Κάθε Πόλεμος έχει την κρίσιμη ιστορική του μάχη, τη στιγμή του νικητή της ανθρωπότητας. Μπορεί στις μέρες μας οISIS να καταστρέφει τον ανθρώπινο πολιτισμό, μπορεί το αίμα της Ουκρανίας να χύνεται αδελφοκτόνα, στην Ελλάδα όμως θα κριθούν όλα τις επόμενες εβδομάδες για την Ευρώπη και τη Δύση.


Ο χαμογελαστός και λαοφιλής Πρωθυπουργός μας κ.Τσίπρας δίνει την τιτάνια μάχη του για να υπερασπιστεί το χθες της Ελλάδας και να κερδίσει το αύριο της, με πλήθος λαϊκών στρατευμάτων έτοιμα να θυσιαστούν, με ή χωρίς τη θέλησή τους. Με άνεση παρακάθεται στην τράπεζα της παγκόσμιας εξουσίας, απέναντι σε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και μοναχικά αποπνέει σεβασμό και υποταγή στους άλλους. Γεγονός πρωτόγνωρο για Έλληνα Κυβερνήτη που δεν έχει συμβείξανά. Ούτε έναν αιώνα πριν, με τον Ελευθέριο Βενιζέλο που απομακρύνθηκε από το λαό δημοκρατικά για να ακολουθήσει η Μικρασιατική Καταστροφή.


Ο ελληνικός λαός, ο καθ' ημάς και το Άγιο Όρος περιούσιος όλων, δοκιμάζεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο και σε όλη την επικράτεια. Αγόγγυστα όμως χορεύει το ταγκό της καταστροφής νιώθοντας περιέργως εθνικά υπερήφανος που πεθαίνει σε έναν άγνωστο πόλεμο.


Ο Αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδας, η ανώτατη κοσμική πνευματική μας αρχή, επικαλείται στους δανειστές μας το πνεύμα μας ως αντάλλαγμα από αυτούς των σεβαστών μισθών του κλήρου και του δημόσιου ποιμνίου του.


Η Ακρόπολη, η Πνύκα βεβηλώνονται, η Ρόδος και το Αιγαίο φλέγονται, ως επινίκια της καταστροφής της Ελλάδας που φτάνει στις πύλες μας και αναμένεται να μας χτυπήσει την πόρτα, μετά την αυριανή τυπική συνάντηση του κ.Τσίπρα με τους ανίσχυρους πια, να αντιδράσουν στην ελληνική συστράτευση, κ.κ.Μέρκελ και Ολάντ. Η δε κ.Μέρκελ γοητευμένη θανάσιμα δείχνει να φοβάται περισσότερο πια τον κ.Τσίπρα από τον κ.Ομπάμα, ο οποίος στο περιθώριο των G7 στάθηκε διακριτικά στο πλάι αυτής της διελκυστίνδας, αναμένοντας την αυγή της επόμενης ημέρας για την τελική μάχη.


Ο κ.Τσίπρας κυνικά και ορθώς προειδοποίησε την Ευρώπη και τη Δύση για την απειλή της Ελλάδας, επαναλαμβάνοντας ανιαρά πια ότι δεν έχει ενδοιασμούς να θυσιάσει την Ελλάδα και τον λαό της για ένα ανώτερο σκοπό, τον δικό του σκοπό. Μαζί και ο εξ' αριστερών "Άγγελος" του, κ.Βαρουφάκης, που πρόσφατα χρησιμοποίησε την Ακρόπολη ως παλαιό ντεκόρ σε μία ρετρό φωτογραφία της εποχής που η Ελλάδα διέθετε βιομηχανία, προκοπή και μεράκι. Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα.


Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν και ανεξάρτητα ποιος ιερέας ψέλνει σε κάθε στρατόπεδο η Ελλάδα θα ζήσειιστορικές στιγμές πόνου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είτε πόνος γέννας είτε πόνος καταστροφής ο ελληνικός αετός θα απελευθερωθεί και θα ανέβει στο βουνό του Ολύμπου, εκεί που τίποτα δεν μπορεί να είναι μαύρο παρά μόνο φωτεινό.


Αυτό θα κρίνει και αυτή την αιώνια μάχη, το φως της Σαλαμίνας που έστειλε το ISIS της τότε εποχής πίσω, ηττημένο και ντροπιασμένο, για να επιστρέψει ξανά στις μέρες μας με τον Αρχηγό του και τον πνευματικό του "Άγγελο" εκ δεξιών, για εκδίκηση...

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator