Πάγκαλος: Όλα τα λαμόγια, οι διεφθαρμένοι, οι τεμπέληδες, οι άχρηστοι, όλοι οι φαύλοι, είναι στο ΠΑΣΟΚ!

0


"Έχει τελειώσει το ΠΑΣΟΚ για μένα"

Οι επιθέσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου συνεχίζονται, προς πάσα κατεύθυνση. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο Bήμα fm, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, στο αν θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας τα εξής:

«Δεν με ενδιαφέρει! Θα είναι πρόεδρος ποιανού πράγματος; Που παίρνει 2,5%; Θα μετανοήσουν επειδή θα πούνε, η Φώφη, ο Λοβέρδος ή ο Κωνσταντινόπουλος; Έχει τελειώσει αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθη το πραγματικό κόμμα των φαύλων διορισμένων με ρουσφέτι στο Δημόσιο πασόκων. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν μετανιώσει, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μετανιώσει ποτέ, γιατί κάνανε την επιλογή της ζωής τους, γιατί επιτέλους βρήκαν το κόμμα που τους πρέπει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ στην τελευταία του έσχατη απόδειξη. Όπως επρόκειτο να καταντήσει. Όλα τα λαμόγια, όλοι οι διεφθαρμένοι, όλοι οι τεμπέληδες, όλοι οι άχρηστοι, όλοι οι φαύλοι, είναι στο ΠΑΣΟΚ!», σχολίασε χαρακτηριστικά, ο πρώην υπουργός.

«Πιστεύω ότι έχουμε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ. Καταρχήν, άμα τούς πείτε «είστε κεντρώο κόμμα;», θα πουν: «Όχι, είναι λαϊκοί αγωνιστές και οι τρεις». Οι λαϊκοί αγωνιστές στην Ελλάδα είναι οι οπαδοί του ρουσφετιού, της πελατείας της πολιτικής και του κρατισμού. Είναι γνήσιοι ΠΑΣΟΚ και οι τρεις. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να γίνει οτιδήποτε. Αν θέλουν αυτοί, ο Λοβέρδος π.χ., ο οποίος είναι ο πιο ρηξικέλευθος από αυτούς και έχει κάτι στο μυαλό του να κάνει, δεν θα τον αφήσουν αυτοί από κάτω. Η λίστα της Ελληνικής Βουλής αποτελείται από διορισμένους με ρουσφέτι δημοσίους υπαλλήλους, 80%. Είναι αυτοί που δεν τους πλήρωνε το κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν τον ξέρω (τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο), είναι ασήμαντος. Είμαι σίγουρος ότι εκλέγεται κατά τον τρόπο αυτόν που εκλέγεται. Τον έχω δει μέσα στη Βουλή να περιφέρεται μονίμως με ένα κινητό. Ο οποιοσδήποτε από τους τρεις αυτούς δεν θα αφεθεί από την βάση του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει παραμείνει εκεί που είναι ό,τι πιο παλιό και σάπιο και καθυστερημένο υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ, να προχωρήσει. Κι εγώ δεν θέλω να έχω σχέση με αυτό το πράγμα. Έχει τελειώσει το ΠΑΣΟΚ για μένα».
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάγκαλος: Όλα τα λαμόγια, οι διεφθαρμένοι, οι τεμπέληδες, οι άχρηστοι, όλοι οι φαύλοι, είναι στο ΠΑΣΟΚ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator