Ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες για τις νέες Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Κορινθίας

0


Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Κορινθίας - ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του portal http://www.korinthiacc.gr/

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακό κέντρο για την διοικητική εξυπηρέτηση & την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κορινθίας» διοργανώνει ημερίδες για τις νέες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τα μέλη και σχετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. 

Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015 

Θέμα: Ψηφιακές Υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κορινθίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce), Σύμβουλος του Επιχειρηματία, Δημιουργία Ιστοσελίδας και Διαχείριση e-shop, Πλατφόρμα e-learning 

Τόπος: Αίθουσα Παρουσιάσεων Επιμελητηρίου Κορινθίας

Ώρα: 17:30 

Αφορά: Τις επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας που θέλουν να συμμετέχουν στην online Επιμελητηριακή Αγορά (e-shop) και στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό εταιρικών παρουσιάσεων του portal του Επιμελητηρίου Κορινθίας. 

Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015 

Θέμα: Συνεδρία για την Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων & Online κρατήσεις. Νέα Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Σύμβουλος του Επιχειρηματία, Πλατφόρμα e-learning 

Τόπος: Αίθουσα Παρουσιάσεων Επιμελητηρίου Κορινθίας 

Ώρα: 18:30 

Αφορά: Τις τουριστικές επιχειρήσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας που έχουν ενταχθεί στο ενιαίο σύστημα κρατήσεων (online booking) και στην Τουριστική Αγορά του portal. 

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις για τα μέλη του Επιμελητηρίου, τα οποία επιθυμούν να ενημερωθούν-εκπαιδευτούν αναλυτικότερα για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες.

Εξατομικευμένες Eκπαιδεύσεις 

Για τις Επιχειρήσεις που συμμετέχουν ήδη στις Ψηφιακές Αγορές του Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις στο Σύστημά τους. 

Για τις εξατομικευμένες εκπαιδεύσεις – συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο Επιμελητήριο.

Για το διάστημα 02/07/2015 έως 10/07/2015 θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά σεμινάρια εξ αποστάσεως υποστήριξης των χρηστών των εφαρμογών του Επιμελητηρίου αξιοποιώντας την υποδομή των Ψηφιακών Υπηρεσιών Τηλεδιάσκεψης & Τηλεσυνεργασίας και τα παρεχόμενα e-courses.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κοροβήλος Σωτήρης, τηλ. 27410 24464 (εσωτερικό 928), email: sotiris@corinthiacc.gr

Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ημερίδες για τις νέες Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator