Διάγγελμα - τελεσίγραφο Ομπάμα σε περίπτωση αδιεξόδου

0


Σε περίπτωση που εμφανιστεί νέο αδιέξοδο στις σημερινές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές, τότε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να κάνει παρέμβαση, μέσω διαγγέλματος, που θα έχει τη μορφή τελεσιγράφου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ο κ. Ομπάμα δεν αποκλείεται να παρέμβει τις αμέσως επόμενες ώρες, σε περίπτωση που διαφανεί πως δεν είναι εφικτή η συμφωνία, ώστε να αποφευχθούν τα εφιαλτικά σενάρια για την Ελλάδα.

Εάν ο Αμερικανός πρόεδρος διαπιστώσει πως οι επαφές που θα έχει η ελληνική κυβέρνηση στο παρά πέντε της Συνόδου Κορυφής δεν οδηγούν σε συμφωνία, τότε θα προχωρήσει σε ηχηρή πολιτική παρέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός πρόεδρος ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία της διαπραγμάτευσης από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και τα στελέχη του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, που βρίσκονται εγκατεστημένα μόνιμα στις Βρυξέλλες τους τελευταίους μήνες.
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διάγγελμα - τελεσίγραφο Ομπάμα σε περίπτωση αδιεξόδου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator