Η "Βούλτεψη" του ΣΥΡΙΖΑ: ''Σοβαρές συνέπειες'' σε όσους δεν μπουν σε ρύθμιση οφειλών

0


Έως τις 6 Ιουνίου του 2015 είχαν εισπραχθεί 45 εκατ. ευρώ από όσους μπήκαν στη ρύθμιση οφειλής με έκπτωση» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη σχετικά με την παράταση της προθεσμίας εφαρμογής της ρύθμισης για την εφάπαξ εξόφληση μέρους της οφειλής προς
την εφορία με έκπτωση.

Όπως τόνισε η κυρία Βαλαβάνη από τους πολίτες που εντάχθηκαν σε αυτή τη ρύθμιση μόνο το 20% είχαν ενταχθεί νωρίτερα σε κάποια ρύθμιση. Ενώ το συνολικό ποσό που διαγράφηκε ανέρχεται σε 37 εκατ. ευρώ.

Υπογράμμισε, δε, ότι είναι σωστό ότι πρέπει να υπάρξει φορολογική κουλτούρα, αλλά στην παρούσα φάση που είναι πολλές οι οφειλές είναι απαραίτητες οι ρυθμίσεις. Εξάλλου, σημείωσε ότι με το νέο φορολογικό νόμο θα υπάρξει ένα μπόνους για τους συνεπείς φορολογούμενους.

Η κυρία Βαλαβάνη έκανε έκκληση «όσοι περισσότεροι οφειλέτες να μπουν στη ρύθμιση μέχρι τις 26 Ιουνίου που λήγει». Όπως είπε, υπάρχουν 6.500 οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις) που έχουν μια μοναδική ευκαιρία και συμπλήρωσε ότι «για όσους δεν το κάνουν θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες».
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η "Βούλτεψη" του ΣΥΡΙΖΑ: ''Σοβαρές συνέπειες'' σε όσους δεν μπουν σε ρύθμιση οφειλών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator