Κουίκ προς ΔΝΤ: Δώστε τα ονόματα όλων των «εκπαιδευόμενων» δημοσιογράφων!

0


Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, εξέφρασε την πρόθεσή του να ζητήσει προσωπικά από την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον εκπρόσωπο Τύπου του Ταμείου να αποκαλύψουν τα ονόματα όλων των Ελλήνων δημοσιογράφων που «εκπαίδευσαν» είτε εδώ είτε στην Ελλάδα για να κάνουν «πλύσεις εγκεφάλου στον ελληνικό λαό».

Ο κ. Κουίκ ζήτησε να ενημερωθεί «αφού η Ελλάδα είναι μέλος του ΔΝΤ» για τα εξής:

1. Πόσο κόστισε αυτή η «εκπαίδευση»,
2. Πότε αποφασίστηκε, με ποιανού την εισήγηση και ποιοι το γνώριζαν από την ελληνική κυβέρνηση και ενδεχομένως και από άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις,
3. Σε ποιες ημερομηνίες και σε ποιες πόλεις εκτελέστηκαν τα «εκπαιδευτικά προγράμματα» και πόσες μέρες διήρκησαν,
4. Με ποιες διαδικασίες και με ποιες προϋποθέσεις επελέγησαν οι «εκλεκτοί» δημοσιογράφοι,
5. Πόσα χρήματα εισέπραξε ως αποζημίωση ο καθένας
6. Και ποιος έβαλε την τελική υπογραφή για αυτό το απίστευτο πρόγραμμα.

Ο κ. Κουίκ ζητεί και την ανακοίνωση των ονομάτων των Ελλήνων οικονομολόγων, που κλήθηκαν για «εκπαίδευση», «θέτοντας τα ίδια ερωτήματα που θέτω και για τους δημοσιογράφους». Πρόσθεσε ότι αναμένει αντιδράσεις της ΕΣΗΕΑ, και ότι δεν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας «σιώπησαν για το θέμα ή δεν το «άνοιξαν» όπως όφειλαν».
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κουίκ προς ΔΝΤ: Δώστε τα ονόματα όλων των «εκπαιδευόμενων» δημοσιογράφων!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator