Του Γιάννη...

0Καλή συνέχεια Γιάννη σε ότι κι αν κάνεις... θα το δηλώσουμε δημόσια:

Σε κατατάσσουμε στους φίλους μας... όχι γιατί "άντεξες" στην πολύ σκληρή κριτική που σου κάναμε όλα αυτά τα χρόνια... αλλά γιατί διέκρινες την αλήθεια... και τη δική σου και τη δική μας... και την τίμησες πολλές φορές... παρ'ότι δε μας γνώριζες.

Ήσουν ο μόνος που το έκανες παρά τα όσα σου έχουμε σούρει κατά καιρούς...

Οι άλλοι δεν την άντεξαν... και όποιος δεν αντέχει την αλήθεια ακολουθεί την ένοχη σιωπή... και ο κόσμος καταλαβαίνει.

Δεν ξέρω αν άσκησες έντιμη δημοσιογραφία, αυτό το ξέρεις μόνο εσύ, ξέρω όμως ότι ήσουν αληθινός... και αυτό κρατάω... το δικό σου ίχνος στην αλήθεια που τα κακέκτυπα της περιοχής σου λεηλατούν... 
...και ναι, η ζωή συνεχίζεται... στις "κυψέλες" της αμοιβαίας εμπιστοσύνης... εκεί που οικοδομείται κάθε μέρα με απλούς κανόνες επιβίωσης η ανάπτυξη και η αρμονική ισορροπία. 

Συγνώμη Γιάννη αν κάποια στιγμή σε στεναχωρήσαμε.


Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Του Γιάννη..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator