Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος

0


Αρκετή δουλειά θα έχουν να κάνουν το επόμενο διάστημα στο Σύριζα. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να πείσεις ούτε τους εξαπατημένους πολίτες, ούτε την κοινοβουλευτική σου ομάδα και το κόμμα ότι, όσοι ψήφισαν και εφάρμοσαν τα δύο πρώτα μνημόνια ήσαν τουλάχιστον προδότες, ενώ οι ίδιοι που πήραν δύο παρατάσεις του τρέχοντος μνημονίου (την δεύτερη εννιάμηνης διάρκειας την ζήτησαν σήμερα) και προετοιμάζουν το τρίτο μνημόνιο είναι περίπου ήρωες. Εκεί που φιλονικούσαν ποιος θα το σκίσει πρώτος, φόρτωσαν με νέα και ασήκωτα βάρη τους πολίτες. Ταυτόχρονα ΕΝΦΙΑ και όλα τα άλλα μνημονιακά μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν και να παραμένουν ακλόνητα. Από όσα, μέχρι στιγμής, διαρρέουν φαίνεται ότι θα είναι αρκετά μεγάλο και επώδυνο το κόστος της ανώμαλης προσγείωσης, από τις φαντασιώσεις τους στην σκληρή πραγματικότητα. 

Η κυβέρνηση που νόμιζε επί πέντε μήνες τώρα, μέσα από ατελείωτες αντιφάσεις , ασάφειες και στάση πληρωμών στο εσωτερικό, ότι κέρδιζε χρόνο (για πιο πράγμα άραγε) αποδεικνύεται τελικά ότι έχασε πολύτιμο χρόνο. Και χαμένος χρόνος, σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο, σημαίνει χαμένα χρήματα. Και αυτό το λογαριασμό βέβαια. όπως και όλους τους προηγούμενους, όλοι γνωρίζουμε ποιος θα κληθεί να τον πληρώσει.

Τώρα μόνο στο Σύριζα ξέρουν πως γίνεται μετά από πεντάμηνες υποτιθέμενες "σκληρές διαπραγματεύσεις" το αποτέλεσμα τους να προδιαγράφεται αρκετά χειρότερο ακόμα και από το επάρατο e mail Χαρδούβελη, όταν μάλιστα αυτός (κατά τον Σύριζα) δεν διαπραγματευόταν καθόλου.

. " Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος" για τον υπερπατριώτη κ, Καμένο που μπορεί μεν να προσφέρει πολύ κακόγουστο, λόγω σωματότυπου, θέαμα αφού " πέφτει" και θα πορεύεται πλέον μόνο στα τέσσερα, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των όρων του μνημονίου, αλλά θα εξακολουθεί να παραμένει υπουργός της περήφανης κυβέρνησης της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Ο κάθε έλληνας πολίτης δικαίως διερωτάται

Πρώτη φορά αριστερά με κάθε....ψεκασμένο

πέστε μας ρε συντρόφοι ειλικρινά που τόδατε γραμμένο.



Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator