Αλ. Μητρόπουλος: Πρέπει να πούμε στον λαό ότι θα εφαρμόσουμε μνημόνιο

0


Όποια κι αν είναι η συμφωνία η κυβέρνηση πρέπει να πει με ειλικρίνεια στον λαό ότι θα εφαρμόσει μνημόνιο και ότι θα πάρει επώδυνα μέτρα, δήλωσε στον Ant1 o αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλ. Μητρόπουλος.

«Οι επιλογές που μας δόθηκαν στη συμφωνία της 20ης Φλεβάρη, ήταν ή συμφωνία στη βάση του μνημονίου ή ρήξη. Τη ρήξη η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός την απέκλεισαν. Υπό αυτή την έννοια, όποια συμφωνία και να έρθει, είτε η δική μας, είτε του κ. Γιουνκέρ ή μία ενδιάμεση, η κυβέρνηση θα πάρει επώδυνα μέτρα. Θα εφαρμόσει μέτρα που ποτέ στην ιστορία της η αριστερά δεν έχει εφαρμόσει», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.

«Υπό αυτή την άποψη θα πρέπει ο πρωθυπουργός σιγά – σιγά να πει ότι φαίνεται ότι θα εφαρμόσουμε επώδυνα μέτρα», συμπλήρωσε, προσθέτοντας πάντως ότι οι πολίτες είδαν ότι «ο κ. Τσίπρας το πολέμησε».

«Από τις 20 Φλεβάρη η κυβέρνηση έχει επιλέξει συμφωνία. Η συμφωνία θα είναι επώδυνη, άρα η κυβέρνηση μάλλον θα εφαρμόσει επώδυνα μέτρα και προέχει ο Πρωθυπουργός, που τον στηρίζει ο λαός μας, να εξηγήσει με ειλικρίνεια τι μπορεί να κάνει και τι περιθώρια έχει», κατέληξε.

Εκτίμησε τέλος ότι «αυτό το οποίο συζητιέται, θα έχει μεγάλη δυσκολία να το δεχθεί η κοινοβουλευτική ομάδα» του ΣΥΡΙΖΑ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλ. Μητρόπουλος: Πρέπει να πούμε στον λαό ότι θα εφαρμόσουμε μνημόνιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator