Συνέντευξη τύπου Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας

0O Εμπορικός Σύλλογος Νεμέας σας καλεί την Τετάρτη 24/06/2015 και ώρα 13:00 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας όπου θα δοθεί συνέντευξη τύπου με θέμα: την θετική απόφαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου όσον αφορά την Ιατροφαρμακευτική και Νοσοκομειακή περίθαλψη των εναγόντων έμπορων της Νεμέας κατά του Ο.Α.Ε.Ε. Η απόφαση αποτελεί την πρώτη πανελλαδικά νίκη Εμπορικού Συλλόγου στο συγκεκριμένο ζήτημα .

Με τιμή , 
Ο Πρόεδρος 
Μπαρλιάς Δ. Αναστάσιος
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέντευξη τύπου Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator