Ο Μαρκόπουλος της ΝΔ σε λίστα επωνύμων με 5,5 εκ αδήλωτα. Πότε αποκτήθηκαν οεοο? - Βίντεο

0


Λίγοι πρόσεξαν ότι σε λίστα επωνύμων με αδήλωτα εισοδήματα ο Καμμένος ανέφερε στην σημερινή του ομιλία στη Βουλή έναν βουλευτή με 5,5 εκ που έφυγε από τους ΑΝΕΛ το 2013 και τα απέκτησε μετά.

Φυσικά πρόκειται για τον Κώστα Μαρκόπουλο που το 2013 έφυγε από τους ΑΝΕΛ για να προσχωρήσει στη ΝΔ.Το αδήλωτο χρηματικό ποσό όπως λέει ο Πάνος αποκτήθηκε από τον Μαρκόπουλο μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ.

Τάτσο,Τάτσο έρχεται η σειρά σου

Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μαρκόπουλος της ΝΔ σε λίστα επωνύμων με 5,5 εκ αδήλωτα. Πότε αποκτήθηκαν οεοο? - Βίντεο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator