Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 49% ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ !

0
Οι  φωτογραφίες απεικονίζουν τον συνεργάτη του δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού κο Γιώργο Μουρούτσο σε εγκάρδιες στιγμές στο Δημοτικό συμβούλιο με τον σύμβουλο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Σπύρο Ζαχαριά. 

Μια στιγμή που νομίζουμε ότι εξυψώνει στα μάτια της κοινωνίας τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα στο Δήμο Κορινθίων του Αλέκου Πνευματικού.
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 49% ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator