ΒΙΝΤΕΟ - Σκουλήκια... εκεί καταντήσατε τον λαό - Σπάραξε η μητέρα κοριτσιού 1,5 έτους που νοσηλεύεται στην εντατική

0


Πολλές καρδιές να ραγίσουν έκανε η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, κατά την προσέλευση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο νοσοκομείο. 

Η Αντιγόνη Γάτου, είναι μητέρα της μόλις 1,5 έτους Ραφαέλας, η οποία νοσηλεύεται με ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία προήλθε έπειτα από επέμβαση για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο.

Οπως σημειώνει η κυρία Γάτου ο υπουργός Υγείας επενέβη τέσσερις φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά του μωρού, ενώ πλήρωσε και για τη ναύλωση του αεροσκάφους προκειμένου να μεταφερθεί η μικρή Ραφαέλα στη Γερμανία. Παράλληλα, έδωσε εντολή να προχωρήσει η μεταφορά και από το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο. 

Ετσι, σήμερα, όταν ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Ιπποκράτειο προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση και αντιπροσωπεία γιατρών και νοσηλευτών η κυρία Γάτου τον πλησίασε προκειμένου να τον ευχαριστήσει προσωπικά για όσα έχει κάνει για το παιδί της, σπάζοντας καρδιές. 

Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ - Σκουλήκια... εκεί καταντήσατε τον λαό - Σπάραξε η μητέρα κοριτσιού 1,5 έτους που νοσηλεύεται στην εντατική"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator