Ντοκουμέντο από την έκρηξη στα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο (video)

0


Κόσμος έσπαγε πόρτες για να σωθεί, δεν χτύπησε ο συναγερμός καταγγέλει ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλων
Έχει σβήσει εντελώς η πυρκαγιά – Διερευνώνται στα αίτια που την προκάλεσαν
Εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργο

Έξι τραυματίες είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε, από άγνωστη ακόμη αιτία, σε δεξαμενή των διυλιστηρίων των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο περίπου στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει πως το ατύχημα συνέβη σε μονάδα παράγωγης όπου εκδηλώθηκε φωτιά και στη συνέχεια έκρηξη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν καύσιμα, κάτι που παραπέμπει σε διαρροή.
Πηγές των ΕΛΠΕ ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μεταξύ της εκδήλωσης φωτιάς και της έκρηξης, μεσολάβησε διάστημα περίπου δέκα λεπτών, γεγονός που απέτρεψε χειρότερες επιπτώσεις από το ατύχημα.

Η ανακοίνωση των ΕΛΠΕ
«Σήμερα, ώρα 08:20, υπήρξε περιστατικό ανάφλεξης σε μονάδα των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου Ασπροπύργου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης από έμπειρη ελληνική εργολαβική εταιρεία. Διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία της περιοχής έξι τραυματίες. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις υπηρεσίες πυρόσβεσης του διυλιστηρίου, ενώ ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες».

newsit








Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντοκουμέντο από την έκρηξη στα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator