Συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Korinthostv - Δείτε το βίντεο που ραγίζει καρδιές, με νεκρά 24 άγρια άλογα (video)

0Οργή και αγανάκτηση πλημμυρίζει τους κατοίκους της Γκούρας αλλά και τις ευρύτερης περιοχής του Φενεού Κορινθίας, μετά την αποκάλυψη ενός αποτρόπαιου ομαδικού εγκλήματος με θύματα 24 πανέμορφα άλογα, που κάποιοι απάνθρωποι έκαναν στόχους σκοποβολής. 

To Korinthostv βρέθηκαν στο σημείο τραγωδίας στην περιοχή Ζήρεια.


Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Korinthostv - Δείτε το βίντεο που ραγίζει καρδιές, με νεκρά 24 άγρια άλογα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator