Τι γίνεται στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού;;;

0







Εργασίες κοπής δέντρων από συνεργείο ιδιώτη έγιναν χθες 6/5/2015 στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης μας που μας έστειλε και φωτογραφικό υλικό. 

Οι εργασίες αυτές διεκόπησαν με την παρέμβαση του Δασαρχείου !!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;; 
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟ;;; 
Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;

Ρωτάμε τη Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων και κάθε υπεύθυνο να μας απαντήσει άμεσα για το τι σκοπό είχαν οι εργασίες αυτές και μάλιστα στις αρχές της καλοκαιρινής περιόδου.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Πευκιάς χρειάζεται κάποιου είδους συντήρηση με την αφαίρεση κάποιων επικίνδυνων δέντρων αλλά δε μπορούμε να διανοηθούμε ότι αφαιρούνται δέντρα και δεν αποκαθίστανται ΑΜΕΣΑ. Ο Πευκιάς μας δε μπορεί και δεν πρέπει να γίνει κρανίου τόπος ούτε για μια μέρα.

Παραθέτουμε ένα σχόλιο που έγινε στο fb για το ίδιο θέμα και μας εκφράζει απόλυτα:

Ο "ΠΕΥΚΙΑΣ" Κάτω Διμηνιού, είναι κληρονομιά σε μας από τους προγόνους μας και οφείλουμε να τον κληροδοτήσουμε στους απογόνους μας, σαν "ΠΕΥΚΙΑ". Οποιαδήποτε ανάπλαση ή "ανάπλαση", θα πρέπει να είναι σ'αυτήν την κατεύθυνση. Κάθε πεύκο που φεύγει, αν πρέπει να φύγει, για να ξεπλυθεί το δάκρυ και το αίμα που χύνει, θα φύγει ήσυχο αν αφήσει απογόνους άλλα πεύκα. Ο "ΠΕΥΚΙΑΣ" πρέπει να παραμείνει "ΠΕΥΚΙΑΣ" και όχι να γίνει πάρκο με καλλωπιστικά φυτά μόνο.


Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι γίνεται στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator