Ντέιβιντ Κάμερον: Κατάσχεση της αμοιβής των παράνομων μεταναστών από την αστυνομία

0



Ποια μέτρα θα λάβει ο Βρετανός πρωθυπουργός για την μείωση της παράνομης μετανάστευσης - Η εργασία των παράνομων μεταναστών θα διώκεται ως ποινικό αδίκημαΟ Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, πρόκειται να εξαγγείλει νέα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης στην χώρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Ο Κάμερον στην ομιλία της βασίλισσας Ελισάβετ την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή των Λόρδων, αναμένεται να ανακοινώσει ένα σημαντικό νέο νομοσχέδιο για την μετανάστευση, που θα έχει ως στόχο την μείωση του αριθμού των παράνομων μεταναστών στη χώρα, όπως ο ίδιος είχε υποσχεθεί στην προεκλογική του εκστρατεία.

Σύμφωνα με τον νόμο για την παράνομη μετανάστευση η παράνομη εργασία θα αποτελεί ποινικό αδίκημα, τόσο για τον εργαζόμενο, όσο και για τον εργοδότη που τον απασχολεί, ενώ οι επιχειρήσεις που διαφημίζουν την εισαγωγή εργαζομένων από το εξωτερικό θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον νόμο. 

Η αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωρεί σε κατάσχεση της αμοιβής από παράνομη εργασία και επίσης, σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, που αποκτήθηκαν παράνομα, σε μια προσπάθεια, όχι μόνο για να πάψει η Βρετανία να αποτελεί ελκυστικό προορισμό για τους παράνομους μετανάστες, αλλά για να παταχθεί και η άνθιση της παραοικονομίας.

Η αποκάλυψη για το νέο νομοσχέδιο, που έχει υπόψη του να εφαρμόσει ο Βρετανός πρωθυπουργός, έρχεται μόλις μία ημέρα, προτού ο ίδιος συναντηθεί στις 22 Μαΐου με τους Ευρωπαίους ομολόγους του, για την έναρξη των συνομιλιών με θέμα την εφαρμογή αυστηρότερων διατάξεων σε ό,τι αφορά τα εργασιακά προνόμια και επιδόματα των μεταναστών.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ο Ντέιβιντ Κάμερον αναμένεται να τονίσει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή των Λόρδων, ότι η αλήθεια είναι πως έχει γίνει πολύ εύκολο να δουλέψει κανείς παράνομα στην Βρετανία και επίσης, έχει γίνει πολύ εύκολο, να απασχολεί κανείς παράνομους μετανάστες.

«Η παράνομη μετανάστευση μπορεί να βλάψει την αγορά εργασίας μας και να σπρώξει τους μισθούς προς τα κάτω. Πολλοί άνθρωποι εισέρχονται στη Βρετανία νόμιμα, αλλά παραμένουν παράνομα. Οι Βρετανοί επιθυμούν να λυθούν αυτά τα προβλήματα», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Βρετανός πρωθυπουργός για το ίδιο θέμα. 

Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντέιβιντ Κάμερον: Κατάσχεση της αμοιβής των παράνομων μεταναστών από την αστυνομία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator