Πόσα θα εισπράττει μηνιαίως η Παναρίτη στο ΔΝΤ...

0


Από το "PRESS-GR

Ξέρετε ποσα θα εισπράτει μηνιαίως η Παναριτη στο ΔΝΤ; 18.000 ευρώ συν έξοδα παραστάσεις. Να σας θυμίσω ότι:
1. το βιογραφικό της ελέγχεται για την ορθότητά του,
2. προσεληφθη απο την κυβέρνηση του Περου για την αντιμετώπιση της κρίσης με αποτέλεσμα ο περουβιο-γιαπωνεζος πρωθυπουργός Φουτζιμορι να καταλήξει στη φυλακή για μαζικές δολοφονίες, κατάχρηση εξουσίας και υπεξαίρεση χρήματος (μίζες) και το Περου να...βυθιστεί στην ύφεση.

3. Στην Ελλάδα την έφερε η Λούκα Κατσελη, αλλα γρήγορα την αγκάλιασε ο ΓΑΠ κανοντάς την Επικράτειας, και
4. Αυτοχαρακτηρίζεται ως...θεσμικός οικονομολόγος, αγαπημένη της φράση όταν δήθεν ειναι οργισμένη: "εξήλθα των ρούχων μου" και το σημαντικότερο θεωρεί τον Βαρουφακη...Θεό που της έκανε το ρουσφέτι και την αποκατάστησε επαγγελματικά στο ΔΝΤ.

Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόσα θα εισπράττει μηνιαίως η Παναρίτη στο ΔΝΤ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator