Η πρώτη ομιλία του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Τιμολέων Πιέτρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου (video)

0


Η πρώτη ομιλία του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Τιμολέων Πιέτρη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στο πρώτο του Δημοτικό Συμβούλιο και στα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα o Τιμολέων Πιέτρης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε έτοιμος να συμβάλει με τις προτάσεις του θετικά, στα δημοτικά δρώμενα του τόπου.

Ο κος Πιέτρης ανέφερε:

«Έχω στόχο να συνεργαστώ με όλους σας για το καλό του Δήμου μας και να κάνω αντίστοιχα αντιπολίτευση σε ότι κρίνω ότι μπορεί να βλάψει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

Σας ζητώ οι αντιπαραθέσεις σε αυτήν την αίθουσα να είναι πολιτικές και μόνο πολιτικές, διότι θα συμφωνήσετε όλοι πιστεύω μαζί μου, ότι ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και καλό θα ήταν να τον αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά.
Αν σκεφτείτε οι περισσότεροι από εσάς έχετε παιδιά στην ηλικία μου, μπορεί και μεγαλύτερα από εμένα και για να είμαι ειλικρινής δεν θεωρώ κανέναν ανταγωνιστή σε αυτήν την αίθουσα, αλλά θα κινηθώ καθοδηγούμενος από τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας.

Οραματίζομαι έναν Δήμο Κορινθίων ο οποίος θα προσελκύει κόσμο όλων των ηλικιών και από όλα τα μέρη της γης, για εργασία, επενδύσεις, διακοπές, διασκέδαση και μόνιμη κατοικία. Έναν Δήμο Κορινθίων πρότυπο για τους άλλους Δήμους.
Ο κύριος στόχος μου, αυτήν την 4ετία, είναι οι ίδιοι οι δημότες μας, κυρίως οι νέοι, να ενδιαφέρονται και να αγαπήσουν την περιοχή τους, να είναι περήφανοι που ζουν εδώ, και να κάνουν όνειρα ώστε να ζήσουν για όλη τους την ζωή στην πόλη που γεννήθηκαν.

Έχουμε ιστορία, έχουμε φυσική ομορφιά, έχουμε όμως και μέλλον, και το μέλλον είναι σε αυτήν την αίθουσα, είμαστε όλοι μας!»

Δημοτική Παράταξη «Κόρινθος 2014-2019» 

Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η πρώτη ομιλία του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Τιμολέων Πιέτρη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator