Λάκη δεν απηχούμε τις απόψεις κανενός δημάρχου!

0


Λάκη κατ’ αρχήν περαστικά. Πάλι κάνεις λάθος.

Το Diogenis-press ΔΕΝ απηχεί τις απόψεις του δημάρχου Κορινθίων, πολύ περισσότερο το moriasnews.

Πρώτον δεν ξέρουμε ποιές είναι οι απόψεις του δημάρχου και δεύτερον συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η λύση Τατούλη έχει τους μικρότερους κινδύνους και τις μικρότερς; συγκριτικά μίζες..!

To Diogenis για λίγες ακόμα ώρες απηχεί τις ΔΙΚΕΣ του απόψεις και μόνο.

Και για να μην μπερδεύεσαι ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος στο τέλος ΑΠΑΝΤΕΣ οι δήμαρχοι θα γυρίσουν στον Τατούλη ηττημένοι.

Μην ξεχνάς ότι αυτός που έχει το μαχαίρι (υπηρεσίες) και αυτός που έχει το πεπόνι (υπογραφές) είναι ο Τατούλης,που μπορεί τώρα να είναι πανικοβλημένος απο την στάση του υπουργού και της κυβέρνησης αλλά αργά ή γρήγορα θα ανακάμψει και θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας πολιτικής εξουσίας.

Να το θυμάσαι αυτό στο μέλλον και θα το δείς μπροστά σου.

Αρκεί μία υπογραφή του Τατούλη να κλείσει όλες τις χωματερές και θα δείς πως θα τουμπάρει πάλι το παιχνίδι…!

Είναι νομοτέλεια αυτό.

Μπορεί αυτή την στιγμή σε όλη την Πελοπόννησο έξυπνοι εργολάβοι να έχουν πείσει δημάρχους ότι έχουν την μαγική λύση αλλά θα δείς πόσο γρήγορ θα ξεφουσκώσει αυτό…!

Και θα εκτεθεί κόσμος πολύς…!

Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λάκη δεν απηχούμε τις απόψεις κανενός δημάρχου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator