ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

0



Ρημάξαν τις χώρες τους, Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ, δολοφόνησαν τους λαούς τους, προκάλεσαν με τους πληρωμένους δολοφόνους τους εμφύλιους, λήστεψαν τον πλούτο τους…
Απελπισμένα τα θύματα αναζητούν τη σωτηρία τους στην φυγή, αλλά να πάνε που;
Μεσόγειος και Αιγαίο απέραντα νεκροταφεία πνιγμένων προσφύγων και όσοι γλυτώνουν, κουβαλούν την ζωή τους σαν αγγαρεία, αφού άλλοι την εξουσιάζουν…
Όλα αυτά τον 21ο αιώνα.
Ποιανών έργο είναι αυτό; Μα των «πολιτισμένων υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» Αμερικανών, Ευρωενωσιτών και της συμμαχίας των προθύμων… αυτής της τσέτας που κολυμπάει στο αίμα των θυμάτων της.

Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator