Αυτός είναι κατάλογος από τη Μύκονο – Ένα «μπουκαλάκι»… 80.000 ευρώ!

0


Ο τιμοκατάλογος που θα δείτε είναι από τη Μύκονο. Τα ποσά που βλέπετε δεν είναι σε… δραχμές, αλλά σε ευρώ. Ναι, αυτά που βλέπετε με τα πολλά μηδενικά, κάποιες χιλιάδες.

Βεβαίως, θα πείτε, και τι μας νοιάζει εμάς; Όσοι τα έχουν τα πληρώνουν, δεν είναι δα και υποχρεωτικό! Σωστό… Όμως είναι ένα δείγμα πόσο κοστίζει η ζωή για κάποιους.

Μια παραγγελιά το κομπόδεμα ενός κοινού θνητού…


Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτός είναι κατάλογος από τη Μύκονο – Ένα «μπουκαλάκι»… 80.000 ευρώ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator