Βίντεο με την 4χρονη να παίζει με τον πατέρα της λίγες μέρες πριν το έγκλημα

0


Το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο - ντοκουμέντο με την 4χρονη Άννυ να παίζει μαζί με τον πατέρα της, λίγες μέρες πριν αυτός προχωρήσεις στις φρικτές του πράξεις.

Το βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Μία στο Star» έχει γυριστεί στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, το οποίο βάφτηκε με αίμα.

Ο πατέρας είχε αναλάβει να κρατήσει την 4χρονη, όσο η μητέρα της έλλειπε στη Γερμανία. Το διάστημα αυτό το παιδί δολοφονήθηκε. Όταν η μητέρα επέστρεψε, ο πατέρας είπε πως χάθηκε και μαζί με τη μάνα δήλωσαν την εξαφάνιση μέσα στον Απρίλιο. Όλο αυτό το διάστημα, ο πατέρας υποκρίνονταν, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να προσφέρει αμοιβή για όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί που ο ίδιος είχε διαμελίσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο-ντοκουμέντο, καθώς και φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου σημειώθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα…

Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο με την 4χρονη να παίζει με τον πατέρα της λίγες μέρες πριν το έγκλημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator