Φρικιαστική δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο τον πατέρας της

0


Την σκότωσε, την τεμάχισε, την έβρασε και πέταξε τα μέλη στα σκουπίδια

Ανατριχίλα σε ολόκληρο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει το φρικιαστικό τέλος της αγνοούμενης 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία δολοφονήθηκε από το ίδιο της τον πατέρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος Βούλγαρος είναι ο παιδοκτόνος που αφαίρεσε τη ζωή από την κόρη του, την τεμάχισε, εξαφάνισε τα ίχνη και στη συνέχεια έστησε όλο αυτό το «θέατρο» της δήθεν εξαφάνισής της.

Η αστυνομία εκτιμά πως το στυγερό έγκλημα συνέβη στις 18 Απριλίου, όταν η μητέρα της 4χρονης βρισκόταν στη Γερμανία ενώ η εξαφάνιση της μικρής είχε δηλωθεί στις αρχές στις 24 Απριλίου.

Στην εξιχνίαση της αποτρόπαιης υπόθεσης συνέβαλε μαρτυρία φίλου του ζευγαριού, στον οποίο φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί τι συνέβη στο παιδί, όταν τον επισκέφθηκε στην χώρα καταγωγής του στα τέλη Απριλίου.

Ο μάρτυρας – «κλειδί» αποκάλυψε στην αστυνομία ότι ο Σάββας βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών πριν πέσει σε λήθαργο και ξυπνήσει, αντικρίζοντας νεκρό το παιδί.

«Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί.

Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της» φέρεται να κατέθεσε ο μάρτυρας.

Με βάση αυτή την καταγγελία οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί, εντόπισαν κηλίδες αίματος της Άννυ και άλλα ευρήματα που επιβεβαίωναν τους ισχυρισμούς του Βούλγαρου μάρτυρα και έτσι έφτασαν στα ίχνη του δολοφόνου.

Φρίκη από την ομολογία του παιδοκτόνου

Αμέσως μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Μετά από πολύωρες ανακρίσεις ο 27χρονος «έσπασε» και ομολόγησε πως διαμέλισε, έβρασε και εξαφάνισε τα μέλη του παιδιού του, πετώντας μερικά στα σκουπίδια και άλλες στη λεκάνη της τουαλέτας. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι την σκότωσε και υποστήριξε πως η 4χρονη πέθανε εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

«Τις τελευταίες ημέρες το παιδί ήταν πολύ άρρωστο. Δεν ήξερα τι είχε, δεν μπορούσα να καταλάβω. Κάποια στιγμή ξύπνησα και τη βρήκα νεκρή. Τι να έκανα; Δεν ήξερα τι να κάνω. Αν έλεγα τι είχε συμβεί στη γυναίκα μου θα την έχανα κι εκείνη. Θα θεωρούσε ότι δεν ήμουν άξιος να κρατήσω την κόρη μας» είπε μεταξύ άλλων ο παιδοκτόνος.

Αποτροπιασμό προκαλεί η ομολογία του παιδοκτόνου στους αστυνομικούς που περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τεμαχισμό της 4χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε και είδε την κόρη του νεκρή. Σύμφωνα με τον ίδιο ισχυρισμό, φοβήθηκε την αντίδραση της συζύγου του που απουσίαζε στο εξωτερικό αλλά και ενδεχόμενη σύλληψή του κι έτσι αποφάσισε να εξαφανίσει το πτώμα.

Η φρικαλέα περιγραφή του άφησε άφωνους τους αστυνομικούς που τον άκουσαν να τους λέει ότι τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του, έβαλε τα μέλη σε κατσαρόλα, τα έβρασε και στη συνέχεια τα τύλιξε με αλουμινόχαρτο μαζί με άλλα τρόφιμα και τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές για να φαίνεται ότι πρόκειται για αποφάγια.

Βάσει των στοιχείων της έρευνας, ως αιτία θανάτου του παιδιού πιθανολογείται η ασφυξία από στραγγαλισμό ή κάποιο δυνατό χτύπημα ενώ ως κίνητρο εξετάζεται η υπερβολική ζήλια του 27χρονου προς το πρόσωπο της συζύγου του, Ντιμιτρίνα.

Εξάλλου υπάρχουν πολλές μαρτυρίες περίοικων, σύμφωνα με τις οποίες το μικρό παιδί έκλαιγε δυνατά τις ημέρες που συμπίπτουν χρονικά με την άγρια δολοφονία της.

Συνελήφθη και η μητέρα

Λίγες ώρες αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας της 4χρονης.

Η 25χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο με αποτέλεσμα τον θάνατο του παιδιού. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο η μητέρα να γνώριζε το αποτρόπαιο έγκλημα του συντρόφου της και να σιώπησε, ενώ δεν αποκλείεται η περίπτωση της συνεννόησης με τον δράστη για την από κοινού υιοθέτηση συγκεκριμένης «αφήγησης» στις αρχές.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν και οι δύο από την πρώτη στιγμή, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 25χρονη Ντιμιτρίνα, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων τον άφησαν ελεύθερο. «Άμα βρεθεί το παιδί όλα θα είναι μια χαρά» είχε δηλώσει τότε ο παιδοκτόνος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο δολοφόνος της 4χρονης είχε υποστηρίξει ακόμη πως καλό θα ήταν να δοθεί αμοιβή για τον εντοπισμό της κόρης του καθώς αυτό θα βοηθούσε τις έρευνες της αστυνομίας.

Το συγκινητικό αντίο από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο την 4χρονη Άννυ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στη σελίδα του στο Facebook με το ακόλουθο μήνυμα: «Rip Anny (μτφ. «Αναπαύσου εν ειρήνη Άννυ») Όλοι νοιάστηκαν για σένα, όλοι αγωνιούσαν για σένα, αλλά σου πήραν άδικα τη ζωή».

Για την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση της 4χρονης το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις 04 Μαΐου 2015 ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Αστυνομία ότι η Άννυ Μπορίσοβα δολοφονήθηκε από το φερόμενο ως βιολογικό της πατέρα, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς οι πληροφορίες που δίνονταν από την μητέρα ήταν ασαφείς και συγκεχυμένες. Δεδομένης της σοβαρότητας και της έντονης ανησυχίας για την τύχη του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η ενεργοποίηση του συστήματος Amber Alert.

Συγχρόνως πραγματοποιούνταν συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας».
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φρικιαστική δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο τον πατέρας της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator