Δύο νεκροί και 21 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού - Συμπλοκή Αράβων και Αλβανών με Πακιστανούς κρατούμενους

0


Πρωτοφανή επεισόδια - Σημειώθηκε συμπλοκή Αράβων και Αλβανών με Πακιστανούς κρατούμενους - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι τραυματίες

Δύο νεκροί και 21 τραυματίες είναι ο απολογισμός πολύνεκρης συμπλοκής μεταξύ κρατουμένων μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στην Γ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού λιγο προτού οι κρατούμενοι επιστρέψουν στα κελιά τους. 

Ομάδα Αράβων κρατουμένων συνεπικουρούμενοι από Αλβανούς συνεπλάκησαν με Πακιστανούς κρατούμενους με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 21 να τραυματιστούν. 

Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος, ενώ το ΕΚΑΒ έχει κινητοποιηιεί για να μεταφέρει ακόμη δέκα τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία.
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύο νεκροί και 21 τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού - Συμπλοκή Αράβων και Αλβανών με Πακιστανούς κρατούμενους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator