ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σύντομα "σεισμός" 12 ρίχτερ

0


Σε εξέλιξη βρίσκεται μία μεγάλη έρευνα δημόσιας υπηρεσίας απο αυτες που έχουν αποδείξει ότι βάζουν το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Το αποτέλεσμα της έρευνας μπορεί να δημιουργήσει σεισμό πολλών ρίχτερ στο πολιτικό,οικονομικό και κοινωνικό κατεστημένο στην Κόρινθο.

Αν η υπηρεσία αυτή που φημίζεται για την αμεροληψία της δέσει την υπόθεση όπως λένε οι πηγές μας που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θα ταρακουνηθεί ολόκληρο το σύστημα.

Για την ώρα η έρευνα κινείται με άκρα μυστικότητα και σε πολλά επίπεδα.

Ελέγχονται συγκεκριμμένα αλλά πολύ γνωστά πρόσωπα της Κορίνθου τα οποία έχουν εμπλακεί σε μία υπόθεση που βρωμά απο παντού…!

Το μέγεθος της διαπλοκής είναι αξεπέραστο.

Οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν πρόσβαση στους βουλευτές του Συριζα Κορινθίας και στον Λουτρακιώτη υπουργό Γιάννη Πανούση χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα και δεν φαίνεται να τα καταφέρουν.

Αν δεν υπάρξουν “άνωθεν” παρεμβάσεις το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό..!

Ερχονται ραγδαίες και πολύ σοβαρές εξελίξεις….!

ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ…!!!!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σύντομα "σεισμός" 12 ρίχτερ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator