Εξεταστική επιτροπή «Άλλαξέ το – Φούσκωσέ το», συστήνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

0


Η Πρόεδρος της Βουλής, κήρυξε την έναρξη των εργασιών μιας νέας Επιτροπής «Αλήθειας», που θα διερευνήσει κατά πόσο το επεισόδιο στο βενζινάδικο με πρωταγωνίστρια την ίδια συνέβη πραγματικά, αλλά και τις υποχρεώσεις των υπαλλήλων στα βενζινάδικα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιδεικνύει τη ρεζέρβα του αυτοκινήτου της, ως στοιχείο για την εξεταστική επιτροπή

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια και του υπουργού άμυνας κ. Καμμένου, ξεκίνησε τις εργασίες της η επιτροπή για την εξέταση της ποιότητας των λαστίχων στους νέους Σκαραβαίους – καθώς η ελατωματική τους κατασκευή (ξεφουσκώνουν εύκολα), θεωρείται υπεύθυνη για την εκστρατεία δυσφήμησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στην επιτροπή που θα έχει ως πόρισμα το σύνθημα «Άλλαξέ το – Φούσκωσέ το», συμμετέχουν έμπειροι μηχανικοί που έχουν εργαστεί στο παρελθόν για το φούσκωμα των λαστίχων σε χώρες του 3ου κόσμου καθώς και εθελοντές υπάλληλοι βουλκανιζαατέρ.

Ήδη, δύο σποτ για το έργο της επιτροπής, προβάλλονται από χθες στο κανάλι της Βουλής και έχουν διχάσει την κοινή γνώμη, που έχει χωριστεί σε αυτούς που δεν πιστεύουν το γεγονός και σε αυτούς που εξηπηρετούν τα αφεντικά τους και το πιστεύουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, μέχρι να αποδειχθεί από την επιτροπή ότι τα λάστιχα των νέων Σκαραβαίων, είναι ελατωματικά, οι κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, δεν είναι υποχρεωμένοι να το εξοφλήσουν στις εντεταλμένες αντιπροσωπείες και στους υπαλλήλους τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξεταστική επιτροπή «Άλλαξέ το – Φούσκωσέ το», συστήνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator