Μαχάτμα Τατ !!!

0



ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ... ΔΙΠΛΟ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΟ "ΑΡΘΡΟ":

"Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ"

O πραγματικός και χαρισματικός ηγέτης φαίνεται στις κρίσιμες για την Πατρίδα στιγμές.
Ο πραγματικός πατριώτης , ο πραγματικός άρχοντας δείχνει έμπρακτα την λεβεντιά του σε στιγμές που καλείται να πάρει κρίσιμες και δυστυχώς στενόχωρες αποφάσεις ακόμα και για τον ίδιο θεσμό που υπηρετεί
Αυτό έκανε στην συγκεκριμένη περίπτωση και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δείχνοντας τον άδολο πατριωτισμό του.
Φέρνουμε στο μυαλό μας την χθεσινή μίζερη και κατώτερη των περιστάσεων τοποθέτηση του δημάρχου Κορινθίων που εξαπόλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την απόφασή της για τα ταμιακά αποθέματα της Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων και έβαλε πρώτα απ όλα την αγωνία του πως θα πληρωθούν οι εργολάβοι!.
Έχουμε σήμερα μπροστά μας μια γενναία και γεμάτη αρχοντιά και πατριωτισμό δήλωση του Πέτρου Τατούλη ο οποίος στηρίζει την Κυβέρνηση στην πρωτοβουλία της αυτή ,ασκώντας βέβαια και την απαραίτητη κριτική για το κρίσιμο εθνικό θέμα της συμφωνίας με τους Εταίρους στην Ε.Ε
Θα περίμενε κανείς να την είχε «φυλαγμένη» ο Πέτρος Τατούλης στο ΣΥΡΙΖΑ –λογω της γνωστής πολιτικής κόντρας που υπάρχει με συγκεκριμένα στελέχη του-και να εύρισκε την ευκαιρία με την απόφαση αυτής της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να «ανέβει στα κάγκελα» και να πυροβολεί την Κυβέρνηση κατά ριπάς!
Εδώ όμως φαίνεται και η διαφορά των σοβαρών και υπεύθυνων πολιτικών ανδρών που τους καταξιώνει στο λαό και κάνει τους αντιπάλους τους να φαίνονται μικροί και κατώτεροι των περιστάσεων .
Εδώ φαίνεται ποιοι βάζουν πάνω από τα μικροπολιτικά συμφέροντά τους την Πατρίδα και το συμφέρον του Ελληνικού λαού
Αλήθεια θα έχουν την απαιτούμενη πολιτική γενναιότητα οι συγκεκριμένοι επικριτές του στον ΣΥΡΙΖΑ να βγούν και να αναγνωρίσουν το μεγαλείο της συγκεκριμένης πράξης του Πελοποννήσιου Περιφερειάρχη;"

Λ.Γ.
sfedona.gr 21/4/2015




Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαχάτμα Τατ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator