Κίνημα Καναλαρχών "Δεν Πληρώνω"

0Κίνημα Καναλαρχών Δεν Πληρώνω

Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης, Κυριακού, Κοντομηνάς, Αλαφούζος, Καρατζαφέρης

Μέλη του Κινήματος Καναλαρχών Δεν Πληρώνω

Αγαπητέ Jo Di, η κυβέρνηση ζητάει τώρα αναδρομικά από τους καναλάρχες το 2% του τέλους που δεν πλήρωναν από το 2011.

Οι καναλάρχες πάντα ήταν στο κίνημα Δεν Πληρώνω αλλά κατηγορούσαν τους πολίτες που δεν πλήρωναν.

Βέβαια, υπάρχει ένα θέμα εδώ: Γιατί οι κυβερνήσεις από το 2011 δεν απαιτούσαν να πληρωθούν το 2% που προβλεπόταν από τον νόμο.

Η απάντηση είναι πως δεν ζητούσαν το 2% από τους καναλάρχες-ολιγάρχες γιατί τα άθλια κανάλια τους είχαν αναλάβει να προωθούν τα Μνημόνια και να τρομοκρατούν τους πολίτες.

Φυσικά, το μεγάλο θέμα είναι τι θα γίνει με τα δάνεια στα ιδιωτικά ΜΜΕ και με την απάτη της DIGEA, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά παραχώρησε για 15 χρόνια στους καναλάρχες το ψηφιακό φάσμα, με ένα αντίτιμο 16 χιλιάδες ευρώ το μήνα για κάθε κανάλι.

Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κίνημα Καναλαρχών "Δεν Πληρώνω""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator