Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη: "Είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε όλα τα απορρίμματα του Δήμου Βέλου - Βόχας"

0


Ο Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της ηθικής υποχρέωσης που θεωρούμε ότι έχουμε απέναντι στους δημότες και τους επαγγελματίες του Δήμου Βέλου – Βόχας, δηλώνουμε δημόσια ότι:

- Είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε όλα τα απορρίμματα του Δήμου μας, προς διαχείριση, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους Κάδους και εκτός αυτών στα όρια του Δήμου μας και έως τη Μεγάλη εβδομάδα και το Πάσχα.
- Για όλη αυτή τη δουλειά μας, θα χρεώσουμε συμβολικά ένα ευρώ τον τόνο (1,00€/ τόνο) τον Δήμο και το μόνο που πρέπει να διασφαλίσει ο Δήμος είναι να παραλάβει το υπόλειμμα επεξεργασίας.
- Εάν και όταν θελήσει ο Δήμος να συζητήσουμε τη μετέπειτα συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή του.

Όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε στην καλή εικόνα του Δήμου, στα σπίτια μας και στη στήριξη των επαγγελματιών μας, ιδιαίτερα τις μέρες του Πάσχα και όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας είναι ο μόνος Δήμος της Περιφέρειας που μπορεί και πρέπει να γίνει Δήμος – πρότυπο στο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων και όλοι μαζί να διαφημιστούμε και να διαφημίσουμε τον τόπο μας, στέλνοντας μόνο θετικά μηνύματα σε μία αγαστή, συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία πολιτών, επαγγελματιών, πολιτικών και Δήμου.

Όλοι μαζί στηρίζουμε το Δήμο μας.

Στις δύσκολες εποχές, η προσφορά και η συνεργασία όλων φέρνει ανατροπές θετικές.

Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε πρωτοβουλίες από όποιους και όποτε εκδηλωθούν, με μόνο στόχο το καλό μήνυμα για το Δήμο μας.


Για την οικογένεια Ραψωματιώτη,
Δημήτρης Ραψωματιώτης

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όμιλος Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη: "Είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε όλα τα απορρίμματα του Δήμου Βέλου - Βόχας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator