ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - Σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομείο η Νάντια Βαλαβάνη

0Η αναπληρώτρια υπουργός Οκονομικών νοσηλεύεται με συμπτώματα πνευμονίας σε ιδιωτική κλινική.

Με λοίμωξη του αναπνευστικού μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική τα ξημερώματα της Δευτέρας η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ασθένεια της κ. Βαλαβάνη οφείλεται σε υπερκόπωση. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Σημειώνεται ότι δεν δόθηκε την Κυριακή σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ρύθμιση των χρεών, όπως είχε εξαγγελθεί.

news247.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - Σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομείο η Νάντια Βαλαβάνη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator