Το Κούγκι έρχεται

0


Ένα ακόμη σημάδι ότι η Ελλάδα οδηγείται στα βράχια, έδωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή.

Αλλά και οι τοποθετήσεις υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και οι διαρροές από κυβερνητικούς παράγοντες, δείχνουν ξεκάθαρα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το plan B, δηλαδή η έξοδος της χώρας από το ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε πάλι μηνύματα στις Βρυξέλλες, μιλώντας για να ακούσει το κομματικό του ακροατήριο και ο ελληνικός λαός, που λειτουργεί συναισθηματικά. Διότι άλλο να το παίζεις τζάμπα μάγκας κι άλλο να οδηγείς την Ελλάδα σε χρεοκοπία με ανυπολόγιστες συνέπειες για τους πολίτες.

"Είναι η πρώτη φορά μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια που συζητείται σχέδιο νόμου που δεν μεταφράστηκε, αλλά γράφτηκε εδώ", είπε με ειρωνεία ο κ. Τσίπρας, αλλά δεν μας εξήγησε ποτέ τι έχει υπογράψει στις 20 Φεβρουαρίου κι αν έχει δεσμευτεί για μονομερείς ενέργειες.

Καλό το νομοσχέδιο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα του κόσμου, όμως, θα χρειαστεί πολύ περισσότερα νομοσχέδια που θα τα... γράφει ο ίδιος, όταν θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

Διότι τότε θα καταλάβει ο κ. Τσίπρας τι σημαίνει ανθρωπιστική κρίση.

Επιτέθηκε μάλιστα σε ορισμένους στο εσωτερικό της χώρας, χαρακτηρίζοντάς τους τροικανότερους της τρόικας, παίζοντας το παιχνίδια της συκοφάντησης όσων δεν συμφωνούν με την...επαναστατική κυβέρνηση της «Αριστεράς».

Την ίδια στιγμή που λίγα μέτρα πιο πέρα, στη Νομική, γίνεται χαμός και καταστρέφεται το σύμπαν με ευθύνη της κυβέρνησης, ο Τσίπρας έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι για την καταστροφή της οικονομίας και της χώρας.

Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του λειτουργούν ως «κουκουλοφόροι» της οικονομίας που βάζουν φωτιά και θέτουν σε κίνδυνο την πορείας της Ελλάδας.

Άραγε, ποιος έδωσε το δικαίωμα σε όλους αυτούς να παίζουν με την τύχη της χώρας;

Ποιος τους είπε ότι πρέπει να διακινδυνεύουν την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας;

Πώς είναι δυνατόν το 36% του ελληνικού λαού και μια δράκα ψεκασμένων, να απειλούν με χρεοκοπία τη χώρα;

Τι πιστεύουν άραγε; Ότι με το να βλέπουν τις δημοσκοπήσεις πιστεύουν ότι ο κόσμος τους δίνει λαϊκή εντολή να βγάλουν τη χώρα από το ευρώ;

Απ΄ότι είδαμε σήμερα, απ' ότι διαβάσαμε στην Αυγή και ακούσαμε στη Βουλή, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα «Κούγκι» αν οι δανειστές δεν συμφωνήσουν με τα όσα ζητά ο Τσίπρας.

Αντί να πάει σε μια έντιμη λύση, αντί να περισώσει ό,τι μπορεί από αυτό το καταστροφική δίμηνο, πάει στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με το μαχαίρι έξω από το θηκάρι.

Ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται ότι κυβερνά μια χώρα δυτική, πολιτισμένη, ευρωπαϊκή η οποία έχει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα τα οποία έπρεπε να έχει λύσει εδώ και χρόνια. Κι αντί να φτιάξει ένα σχέδιο ανατροπής της ελληνικής πραγματικότητας αλλά μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, ετοιμάζεται να κάνει την Ελλάδα μπανανία και σοβιετία.

Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης είναι πράγματι μείζον θέμα και οι Ευρωπαίοι είναι πολύ σκληροί απέναντι στην Ελλάδα.

Όμως αυτό το κάνουν γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν τηρεί τις συμφωνίες της, απαιτεί και δεν αντιλαμβάνεται ότι ως δανειζόμενη και σχεδόν χρεοκοπημένη χώρα, πρέπει να κάνει υποχωρήσεις. Αντιθέτως, λειτουργεί κουτοπόνηρα, καθώς την ίδια στιγμή που θέλει να περάσει μέτρα που θα βοηθούν τους φτωχούς, από την πίσω πόρτα διορίζει καμιά 40αριά χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, καταστρέφει το επενδυτικό κλίμα και τσακίζει κάθε έννοια οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.

Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του συνεχίζουν το διαρκές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας. Και θα δώσουν λόγο γι' αυτό.

Αρκεί να μη δούμε καταστάσεις Αργεντινής.

Όμως τότε ο κ. Τσίπρας καλό είναι να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Κούγκι έρχεται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator