Δεν καταργήθηκε κανένα μνημόνιο, λέει ο Αλέξης Μητρόπουλος

0


Για τη συμφωνία στο Eurogroup και την ανάγκη να ακυρωθούν με μονομερείς κινήσεις οι ρήτρες που περιέχονται σε αυτή και αφορούν στο Μνημόνιο αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της Βουλής κάλεσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν αυταπάτες πως τελείωσε το Μνημόνιο γιατί «αυτή η συμφωνία δεν μας επιτρέπει να το καταργήσουμε».
Η τοποθέτηση του Αλέξη Μητρόπουλου:
«Το κείμενο δεν έχει ασάφειες ως προς τις δεσμεύσεις που είναι σε βάρος της χώρας. Η διατύπωση για το πλεόνασμα δεν οδηγεί σε χαμηλότερο πλεόνασμα. Οι ρήτρες που φορτώνουν όλο το ψηφισμένο μνημόνιο να ακυρωθούν με μονομερείς κινήσεις. Να πάψετε να θεωρείτε ότι τελείωσε το μνημόνιο, γιατί μας απαγορεύουν να καταργήσουμε το ψηφισμένο μνημόνιο, καθώς υπάρχει η ρήτρα αναδοχης της ιδιοκτησίας του ψηφισμένου μνημονίου. Πρέπει να δώσουμε μάχη να απαντήσουμε σε ότι είναι βάρος της χώρας και βεβαίως να μην ψηφιστεί από τη Βουλή».

Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν καταργήθηκε κανένα μνημόνιο, λέει ο Αλέξης Μητρόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator