Ημερίδα για την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών προς τις ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας

0


Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα  για την
παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών προς τις ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 ώρα 18:00 στο  Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος)

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία και υλοποιώντας το πρόγραμμα «Ψηφιακό Κέντρο για την διοικητική εξυπηρέτηση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Κορινθίας », προσφέρει νέες ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες. Με το νέο αυτό έργο το Portal www.korinthiacc.gr  του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναβαθμίζεται σημαντικά, εντάσσοντας μια πληθώρα Ψηφιακών Δράσεων, άμεσα στοχευμένων στις ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και εξυπηρέτηση. Στα πλαίσια του έργου υλοποιήθηκαν 2 νέες εμπορικές ηλεκτρονικές πύλες στον Τουρισμό και στα Προϊόντα ενώ τα μέλη μπορούν να λαμβάνουν και ηλεκτρονική υποστήριξη σε διάφορα θέματα επιχειρηματικότητας.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται Δωρεάν σε όλα τα μέλη και αφορούν:

  • Δημιουργία και διαχείριση Εταιρικής Ιστοσελίδας στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου
  • Δημιουργία και Διαχείριση του προσφερόμενου Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop), σε σύνδεση με την Ηλεκτρονική Αγορά www.korinthiamarket.gr 
  • Προβολή τουριστικών επιχειρήσεων στη Νέα Τουριστική Πύλη Επιμελητηρίου Κορινθίας www.visitkorinthia.gr & Διαχείριση Αυτόνομων Online κρατήσεων για τα Καταλύματα που διασυνδέεται και με την πύλη τουρισμού.
  • Σύμβουλο Επιχειρηματία και Online Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου οι επιχειρηματίες της Κορινθίας έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων:

ü  Να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Κορινθίας και να προβληθούν πιο δυναμικά στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
ü  Να πουλήσουν τα προϊόντα τους On-line 24 ώρες την ημέρα μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγοράς και να μετατρέψουν την ιστοσελίδα τους σε δυναμικό σημείο πώλησης (e-shop).
ü  Να προβληθούν στην Ηλεκτρονική Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν στο ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking), που μπορούν να το ενσωματώσουν και στην δική τους ιστοσελίδα.
ü  Να θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά, εργασιακά κ.ά. θέματα (e-consulting),
ü  Να ακολουθήσουν προγράμματα και μαθήματα Σύγχρονης Επιχειρηματικότητας (e-courses), μέσω των συνεδριών στον χώρο του Επιμελητηρίου αλλά και απομακρυσμένων ασύγχρονων μαθημάτων (e-learning).

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του portal του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς τους. 

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις να γνωρίσουν αυτές τις δυνατότητες  και να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ημερίδα για την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών προς τις ΜΜΕ του Νομού Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator