Ανδρέας Ζάρρος: "Έχουμε λίγο ξεφύγει" !!!

0


Έχουμε λίγο ξεφύγει. Αν κάποιος έχει πέσει στη γη πρόσφατα και είναι μέλος αυτής της ομάδας, θα πιστεύει ότι το πρόβλημα των σκουπιδιών δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014 και ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι νεόκοποι σωτήρες και "κατόπιν ενεργειών τους" έσωσαν τον τόπο μας.

Η Συμπολιτεία δεν θα πέσει στη λούμπα να απολογηθεί ούτε για τα δημοκρατικά της θεμέλια και αντανακλαστικά, ούτε για τα "πιστεύω" της. Έχουν αποδειχτεί όλα με πράξεις και όχι στα λόγια και με διάρκεια στο χρόνο. Μένουμε στην ουσία του θέματος και χαιρόμαστε που αυτά που λέγαμε προεκλογικά επικροτούνται απ' όλο και περισσότερους έναν χρόνο αργότερα.

Περιμένουμε ακόμα ν' ακούσουμε απ' όλους τη θέση τους για τη διαχείριση των σκουπιδιών, την άποψή τους για την πρόταση Τατούλη (πολλές σελίδες κειμένων, αλλά ούτε μία αράδα για την ουσία) και χαιρόμαστε που τα προτάγματά μας για την επικινδυνότητα της εγκατάστασης ενός ΧΥΤΑ που θέτουμε εδώ και πολύ καιρό, γίνονται θέμα συζήτησης και προαπαιτούμενα για κάποιους, έστω και σήμερα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

Πριν ένα χρόνο τολμήσαμε και προεκλογικά βάλαμε δύσκολα στην τοπική κοινωνία. Τότε που οι άλλοι συνδυασμοί χάιδευαν αυτιά, η Συμπολιτεία έβαλε το ζήτημα των σκουπιδιών και πρότεινε τη λύση. Τη μία και μόνη κοινωνικά και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Πήγαμε κόντρα στο ρεύμα γιατί είμαστε θιασώτες της Πολιτικής με "π" κεφαλαίο. Μικροπολιτική δεν θα κάνουμε εμείς. Άλλωστε υπάρχουν άλλοι καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα και δεν μπορούμε να τους συναγωνιστούμε. Αυτοί που για να μη χάσουν κανά κουκί από το μεγάλο σακούλι του Τατούλη, δεν άρθρωσαν λέξη για το θέμα και σήμερα είναι στη δημοτική αρχή και στη μείζονα αντιπολίτευση.

Εμείς παραμένουμε εντός ουσίας και θα υπερασπιστούμε με όλους τους τρόπους την κοινωνία και τον τόπο. Εντός ουσίας πολιτική και όχι εξ-ουσίας μικροπολιτική...

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανδρέας Ζάρρος: "Έχουμε λίγο ξεφύγει" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator