Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Δήμο Βέλου Βόχας

0



Ο Δήμος Βέλου Βόχας και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Βέλου Βόχας ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 και ώρα 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου μεταξύ των ομάδων:

΄΄ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ & ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ΄΄

Τιμή εισιτηρίου: 3€.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέλου Βόχας και στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου.

Στόχος μας είναι να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και ταυτόχρονα να αναπτύξουμε το πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, ευαισθησίας και συνεισφοράς προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Δήμο Βέλου Βόχας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator