Εγκαινίασαν ντουβάρια για Ψυχιατρική πτέρυγα !!!

0


Βιάστηκαν να κόψουν κορδέλες στο νοσοκομείο του Άργους

Εγκαινίασαν την Ψυχιατρική πτέρυγα που έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό στο νοσοκομείο του Άργους, αν και στερείται προσωπικού.

Η έλλειψη προσωπικού ήταν άλλωστε το θέμα που επισημάνθηκε στην τελετή.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σημείωσε την ανάγκη άμεσης στελέχωσης με ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της νέας ψυχιατρικής πτέρυγας του Άργους, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι σύσσωμοι οι φορείς της Αργολίδας θα συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.

Στο ίδιο μοτίβο, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στις υποδομές υγείας του τόπου μας έρχεται να προστεθεί αυτή η νέα πτέρυγα. Αυτό ήταν τα πρώτο σημαντικό βήμα όπως είπε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου – αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το δεύτερο βήμα που πρέπει να γίνει άμεσα με την στελέχωση της κλινικής από το αναγκαίο προσωπικό. Γιατί καλές οι υποδομές και ο εξοπλισμός, αλλά το σημαντικότερο ρόλο στις δομές υγείας τον έχει το ανθρώπινο δυναμικό».

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εγκαινίασαν ντουβάρια για Ψυχιατρική πτέρυγα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator