ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

0


Μετά από πέντε χρόνια άνισων αγώνων μερίδας του λαού και την αποστράγγιση των Κρατικών Ταμείων η ύπουλα μεθοδευμένηχρεοκοπία της Ελλάδας αποτελεί εθνικό έγκλημα.

Με τρις ευρώ από την ΕΚΤ και δις ευρώ από το ΕΣΠΑ κάθε σκέψη και συζήτηση για απομόνωση της χώρας και φτωχοποίηση του λαού υποκρύπτει εθνικό ξεπούλημα σε σκοτεινές δυνάμεις με αντάλλαγμα.

Ο κ.Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εδώ και δύο μήνες, αρνείται να κλείσει το διεθνές θέμα της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας για άγνωστους λόγους. Αρνείται και αυτός να μεταρρυθμίσει τη χώρα ουσιαστικά εις όφελος του λαού. Τι είναι αυτό που περιμένει και θεωρεί ότι ασκεί εθνική πολιτική στερεύοντας τράπεζες και αποθεματικά ταμείων και οργανισμών, είναι άγνωστο και αν απαιτηθεί θα φανεί στο μέλλον.

Το εθνικό έγκλημα συγκάλυψης λαθρεμπόρων και μιζαδόρων οφείλει να τερματιστεί από κάποιον Έλληνα Πρωθυπουργό επιτέλους, υπηρετώντας την λαϊκή βούληση για ελευθερία και ανάπτυξη.

Αν δεν είναι αποφασισμένος ο κ.Τσίπρας με τους υπουργούς του να το πράξει με έργα και όχι μόνο με λόγια να παραμερίσει άμεσα για να βρει η ιστορία μας έναν άξιο αντικαταστάτη του. 

Η ρήξη δεν μπορεί να είναι με τους χρηματοδότες με το ζεστό ρευστό της ζωής μας αλλά με τις βδέλλες της ελληνικής οικονομίας και τον μαέστρο τους.

Η λίστα των μεταρρυθμίσεων πρέπει να έχει μαζί και τα κατασχετήρια της λίστας Λαγκάρντ αλλιώς ο λαός θα ταχθεί νομοτελειακά απέναντι στους Εφιάλτες της πατρίδας μας που θα τον οδηγήσουν στις ουρές των ΑΤΜ, στα δελτία της κατοχής και στους βασικούς μισθούς των υπολοίπων βαλκανικών χωρών.

Στείλτε τη λίστα και να είναι και καλογραμμένη, αλλιώς η εξαπάτηση της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα θυμίσει γρήγορα τη δίκη του '22...

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator