Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0


25 εκατομμύρια άνθρωποι, δύο φορές η Ελλάδα, ετοιμάζονται να έρθουν και να απολαύσουν αυτό που οι πολιτικοίμας αρχηγοί καταστρέφουν, αλληλοκατηγορούμενοι, αντιπροσωπεύοντας το λαό ή μήπως κάτι άλλο.

Το 2014 έφερε την ανάπτυξη στους αριθμούς και το 2015 θα φέρει στις αγορές μας, στις ζωές μας. Είτε σχέδιο των δανειστών είναι είτε σχέδιο των ολιγαρχών, η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί όσο και αν προσπαθούν.

Το σχέδιο διάλυσής της μέσα από την πολιτική αποσταθεροποίηση που βιώνουμε από την πρώτη ημέρα της οικονομικής κρίσης έχει τελειώσει από τον ίδιο το λαό που δεν θέλει να καταστρέψει τη ζωή του, τις επιχειρήσεις του και να μετατραπεί σε υποταγμένες ψυχές ανατολικού τύπου. Καταψηφίζει και θα καταψηφίζει συνεχώς κάθε σκέψη συναλλαγής της χώρας του με το παρακράτος που δημιουργήθηκε για να τον δυναστεύει, με ή χωρίς τη συγκατάθεσή του. Μύρισε το σκοτάδι και όλη η άβυσσος.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εξάντλησε κάθε απατηλό όνειρο υποταγής της ευρωπαϊκής σκέψης στην ελληνική κουλτούρα της μεταπολίτευσης και οφείλει να πράξει αυτό που οι προκάτοχοί του δίστασαν, αν δεν θέλει και αυτός να αποχωρήσει ηττημένος σύντομα. 

Να ελευθερώσει την Ελλάδα και το λαό της από τον εσωτερικό μηχανισμό υποταγής του. Να σκεφτεί διαφορετικά από τους προκατόχους του και να μη συναλλαχθεί με το χθες, ακόμα και αν και αυτός προήλθε από αυτό. Το ίδιο και οι στενοί του συνεργάτες που όλοι ευχόμαστε να εργάζονται για αυτόν, τον εκλεγμένο από το λαό και όχι και για κάποιον άλλο.

Δεν έχει επιλογές άλλες η Ελλάδα και ο Πρωθυπουργός της. Είτε θα δημιουργήσουν το καινούργιο που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι είται θα προσκυνήσουμε το δουλεμπόριο ψυχών και ηδονών έως ότου διαλυθούμε. 

Ο τρίτος δρόμος, αυτός της ομοφυλοφιλίας της οικονομίας, δεν μπορεί παρά να είναι προσωπική επιλογή απόλαυσης για όσους το επιθυμούν και όχι κεντρική εθνική και πολιτική επιλογή εκβιασμών από το παρακράτος και τον αρχιτέκτονα του, εις βάρος της παγκόσμιας ομαλότητας. 

Η ελληνική Βουλή οφείλει όπως προέτρεψε και η νεαρή Πρόεδρος της να λειτουργήσει δημοκρατικά και να υπερψηφίσει, διακομματικά, τη συμφωνία αναγέννησης και ολοκληρωτικής ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης μία για πάντα. Να μην δειλιάσει ο νέος Πρωθυπουργός να την φέρει στη Βουλή. Να μην προστατεύσει τους λειτουργούς του παρακράτους, άθελά του, ώστε να μην εκτεθούν. Να λάβει η συμφωνία που διαλαλεί περισσότερους ψήφους και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να τελειώνουμε το γαϊατανάκι της άλλης λύσης. Της ζωής της μίζας που κόλλησε στο σκοτάδι.

Όσοι επιθυμούν ας μειοψηφήσουν, ας παραμείνουν προσκολλημένοι στο χθες και τον πρωτομάστορά του, ας καταγραφούν στα πρακτικά της Βουλής για τον ιστορικό του μέλλοντος. Δεν μπορούν όμως εξωκοινοβουλευτικά να συνεχίσουν να διασύρουν τη χώρα, διακηρύττοντας ανεδαφικές και ανέξοδες παγκόσμιες περιθωριακές φαντασιώσεις. 

Να σταματήσει η διεθνής επαιτεία. Δεν αξίζει ο λαός της Ελλάδας να διασύρεται όταν δεν γνωρίζει εσκεμμένα τον πλούτο του.

Κάποιος να ενημερώσει το λαό τελικά όχι μόνο πόσο είναι το χρέος μας αλλά και πόσος είναι ο πλούτος μας. Τα 323 δις ευρώ που απαιτούν οι διεθνής πιστωτές είναι η μία όψη του νομίσματος.

Πόσος είναι ο ορυκτός πλούτος της χώρας, άραγε; Πόση ενέργεια παράγει ο ήλιος μας; Πόσο θα πληρώσουν τα 25 εκατομμύρια τουρίστες που θα μας επισκεφτούν; Πόσο τόσα άλλα; Ποιοί απέκρυψαν αυτή την πραγματικότητα, απαγορεύουν την εκμετάλλευσή του και έντεχνα καταδίκασαν το λαό στη μιζέρια;

Κυρίως ποιοι Έλληνες στερούν τον πλούτο αυτό από την Ελλάδα, με την ανοχή των πολιτικών μας αρχηγών διαχρονικά; 

Να σταματήσει το παραμύθι της Ψωροκώσταινας και να αρχίσει ο χορός της δημιουργίας του μόχθου και της ευημερίας.

Μπορείτε, κύριε Πρωθυπουργέ; Αν μπορείτε, προχωρείστε. Αν δεν μπορείτε, κάντε στην άκρη να βρεθεί ένας Έλληνας στην σκέψη και όχι στην ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχέδια δανειστών. Υπάρχει πόλεμος και αίμα. Όποιος δεν θέλει να πολεμήσει, όποιος δεν θέλει να ματώσει για τον ελληνικό λαό, ας απαλλάξει την κρατική εξουσία από τους ριψασπίδες, τους δοσίλογους της πολυτελούς παράγκας. Θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους.

Υπεράνω όλων η πατρίς και όχι η πάρτης.

Καλή Άνοιξη. Τα χελιδόνια έρχονται...

Δημοσίευση: Μαρτίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator