Στο αυτόφωρο ο Χατζής!!!!

0O αντιδήμαρχος της Κορίνθου Μιχάλης Χατζής μπήκε το πρωί μπροστά και πέταξε μαζί με πολίτες απο το Γαλατάκι τις σκαλωσίες που έφτιαχαν για να κλείσουν με τσιμέντα το ρέμα στην Αλμυρή.

Ο Χατζής σταμάτησε το έργο αυτό που είναι έγκλημα για την περιοχή και βρέθηκε στο αυτόφωρο μετά απο καταγγελία του ιδιοκτήτη του ακινήτου που έκανε το έργο.!!!!

Μπράβο στον αντιδήμαρχο.

Διέσωσε το κύρος και την αξιοπρέπεια του δήμου Κορινθίων.

Αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος γιατί αποσύρθηκε η μήνυση..!!!

Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο αυτόφωρο ο Χατζής!!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator