ΠΑΡΑΝΟΙΑ - Ο Κουβέλης ανακοίνωσε από το Μαξίμου τη λίστα μεταρρυθμίσεων

0


Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό... 

Ο κ. Φώτης Κουβέλης (0,49% στις εκλογές), ανακοίνωσε άγνωστο με ποια ιδιότητα πως η λίστα των μεταρρυθμίσεων που θα αποστείλει η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη και δεν θα περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα!

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με ιδιότητα που παρέπεμπε είτε σε κυβερνητικό εταίρο είτε σε κυβερνητικό εκπρόσωπο, δήλωσε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, πως η Ελλάδα δεν αντέχει υφεσιακά μέτρα... σε μια προσπάθεια μάλλον να ξεχαστεί η συμμετοχή στην τρικομματική κυβέρνηση το 2012...

Επιπλέον έδωσε και μια πρώτη γεύση για το τι περιλαμβάνει η λίστα...
Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΑΝΟΙΑ - Ο Κουβέλης ανακοίνωσε από το Μαξίμου τη λίστα μεταρρυθμίσεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator