Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

0


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ,ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΤΡΙΞ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΘΑΝΑΤΟ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ.
ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.
ΛΥΚΑΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ.
Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator