Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

0


Σε αυτοκτονία αποδίδεται σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο Γιακουμάκης έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου και πως πέθανε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο.

Η σορός του άτυχου φοιτητή της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων βρέθηκε λίγα μόλις μέτρα από τη Σχολή. 

Το πτώμα του παιδιού σε προχωρημένη αποσύνθεση και δίπλα του ένα μαχαίρι. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη σορό του άτυχου 20χρονου, βρέθηκε ένα σημάδι που παραπέμπει σε τομή με μαχαίρι εσωτερικά στο δεξιό καρπό.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στη γενέτειρά του. Εκεί θα τον συνοδεύουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας του η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του… 

Το τελευταίο αντίο στο παιδί που χάθηκε τόσο άδικα από τη ζωή.
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator