Έκλεισε και η παράνομη χωματερή "Λιτσάρδα" στο Κιάτο - Οι τουρίστες θα μαζέψουν τα σκουπίδια Πέτρο;;;

0


¨Εχουμε γράψει στις 18 Ιουνίου 2013 για την κατάσταση που επικρατούσε στον Χώρο υγειονομικής ταφής απορριμάτων.Τοποθεσία Λιτσάρδα Σουλίου, Δήμος Σικυωνίων. Είχαμε μερικά ερωτήματα τότε που ποτέ δεν απαντήθηκαν. 

Γράψαμε πάλι στις 17 Νοεμβρίου 2013. ..."..Η αντοχή μας κράτησε μόνον μισή ώρα. Καταγράψαμε εικόνες που όλοι νομίζουμε πως είναι πολύ μακρυά από το σπίτι μας, πολύ μακρυά από την πόλη μας. Διαπιστώσαμε ότι τουλάχιστον 60 τόνοι απορριμάτων μεταξύ αυτών και υλικών καθαρά ανακυκλώσιμων, καταλήγουν στην περιοχή της Λιτσάρδας 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης του Κιάτου, και ακριβώς πάνω στην κοιλάδα μεταξύ Λιτσάρδας και των χωριών Βασιλικό και Μούλκι. Κοιλάδα στην οποία υπάρχουν καλλιέργειες με προϊόντα που καταλήγουν στο τραπέζι μας. Τα απορρίμματα κάθε μέρα παράγουν μολυσμένα απόβλητα υγρής μορφής τα οποία με ένα υποτυπώδες σύστημα δεξαμενών και αντλιών από τις δεξαμενές διοχετεύονται πάλι στα βουνά των σκουπιδιών, με αποτέλεσμα η περισσότερη ποσότητα να καταλήγει στο υπέδαφος. Καμία Δημοτική αρχή δεν έδωσε την σημασία που πρέπει να δοθεί στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Σικυωνίων. Οι Δημότες, για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να φύγουν τα σκουπίδια από τον κάδο της γειτονιάς τους.

Πλέον ο χώρος αυτός είναι κλειστός.

Η Δημοτική αρχή σκέφτεται σοβαρά να κηρύξει τον Δήμο Σικυωνίων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απολαμβάνει τα ταξίδια της αναζητώντας τάχα μου τουρίστες στην Ευρώπη...


Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκλεισε και η παράνομη χωματερή "Λιτσάρδα" στο Κιάτο - Οι τουρίστες θα μαζέψουν τα σκουπίδια Πέτρο;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator