Ευριπίδης Γκιάτας: "Εγκρίθηκε το ποσό των 880.000 ευρώ για την διάβρωση στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών"

0


Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, εγκρίθηκε το ποσό των 880.000 ευρώ για την “Αποκατάσταση διαβρώσεων στην στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών από τη δράση του κυματισμού του Κορινθιακού στην περιοχή Δερβένι και Μελίσσι Κορινθίας” και το ποσό των 3.240.000 ευρώ για “Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών από διαβρώσεις σε τμήματα της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών κατά τμήματα. Ήδη η ευρύτερη περιοχή έχει κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μέχρι τις 20 Μαΐου 2015.

Επίσης έγινε ευρεία συζήτηση για την αποκομιδή και διαχείριση των σκουπιδιών της Τρίπολης.

Επί του θέματος τοποθετήθηκαν αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι και επισημάνθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ευριπίδη Γκιάτα, ότι θα πρέπει να οδηγηθούν σε νόμιμο οριοθετημένο χώρο εκτός της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε καμία περίπτωση στο Χ.Υ.Τ.Α του Ξυλοκάστρου ο οποίος είναι ήδη κορεσμένος.


Γκιάτας Ευριπίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευριπίδης Γκιάτας: "Εγκρίθηκε το ποσό των 880.000 ευρώ για την διάβρωση στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator