ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-2

0



ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ- Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ
ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-2

       Μεγάλο παιχνίδι, με όμορφες διακυμάνσεις του σκόρ έγινε την Κυριακή στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ» στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ΒΈθνικής Γυναικών μεταξύ των ομάδων του Παμβοχαικού και της Κορίνθου με τελικό σκόρ 3-2.
       Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και το αποτέλεσμα θα έκρινε κατά πολύ την κατάταξη στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στους τελικούς (final four) του πρωταθλήματος. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει το δικαίωμα και στις δύο ομάδες να διεκδικήσουν την επόμενη Κυριακή (τελευταία αγωνιστική)την είσοδό τους στην τετράδα.Με νίκες και των δύο κορινθιακών ομάδων εξασφαλίζεται η είσοδος στην τετράδα μαζί με την ΕΑ Πατρών και Παναχαική.
         Στο πρώτο σετ η πολύ καλή απόδοση της ομάδας του Παμβοχαικού σε υποδοχή και επίθεση δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Κορίνθου να αντιδράσει και φυσιολογικά η ομάδα του Παμβοχαικού επικράτησε με 25-13.Στο 2ο σετ η ομάδα της Κορίνθου αντέδρασε και με καλές επιθέσεις ισορρόπησε το παιχνίδι με αποτέλσμα μετά από μεγάλη μάχη να επικρατήσει με 21-25.Στο 3ο σετ έγινε μεγάλη μάχη αλλά η σοβαρότητα της ομάδας του Παμβοχαικού σε άμυνα και επίθεση έδωσε το δικαίωμα να επικρατήσει με 25-22.Ο κίνδυνος για την ομάδα της Κορίνθου να φύγει από το παιχνίδι χωρίς βαθμό που πιθανόν να της κόστιζε να μείνει έξω και από την τετράδα, όπλισε τις παίκτριες της Κορίνθου και εκμεταλλευόμενες την απειρία και την κόπωση της ομάδας του Παμβοχαικού επικράτησαν στο 4ο σετ με 19-25 και οδήγησαν το παιχνίδι στο ται μπρεικ.Το 5ο σετ  κατέκτησε τελικά η ομάδα του Παμβοχαικού με 15-11 χάρις στην ψυχραιμία των αθλητριών του αλλά και εκμεταλλευόμενη το καλό σερβίς .
Διαιτητές του αγώνα:Δημάκης-Κούγιας-Λιόντου.
Οι ομάδες αγωνίσθηκαν με τις:
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ (Μπεκιάρης) Λόντου Α.,Δορμπαράκη Λ.,Αρμπερώρη Μ.,Θώδη Ε.,Λιάκου Γ.,Μαργαρίτη Μ.,Μπαγιώκου Μ.,ΚούτραΒ.,Παπαδοπούλου Δ.,Γαμβρούλη Α.,Γαιτάνου Ε.και Τσομποτάρου Ε.
Α.Σ.Π.ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος) Παναγοπούλου Κ.,Βατουσιάδη Η.,Δέδε Π.,Θώδη Μ.,Βλαχοπούλου Ν.,Αλατζάκη Κ.,Μονάντερα Γ.,Καραβούλη Α.,Δρούγκα Μ.,Κωνσταντακάτου και Καραχοντζίτη.
***Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι και αποζημειώθηκαν από την απόδοση των ομάδων.
      
                   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1
13
35
2
13
27
3
13
25
4
13
24
5
12
21
6
12
14
7
12
3
8
12
1

Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ - ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3-2"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator