Ποιοι κατηγορούν τον Γιώργο Ναστούλη ;

0



Πρέπει να είναι ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΟΙ όσοι κατηγορούν τον Γιώργο Ναστούλη που έκανε μια απόλυτα ΝΟΜΙΜΗ συναλλαγή με τον Δήμο Κορινθίων και με απόφαση αναρτητέα στην "Διαύγεια", όταν οι ίδιοι τα παίρνουν "κάτω από το τραπέζι" ή τις νύχτες στα σκοτάδια στο λιμάνι της Κορίνθου για να πλέκουν το εγκώμιο ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ... ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ...!!!

ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο LEADER ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ... "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΚΑΤΙ"...!!!




Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιοι κατηγορούν τον Γιώργο Ναστούλη ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator