Γιούνκερ: Προσβάλαμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων

0


"Έγιναν λάθη" δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, αναφερόμενος στον τρόπο λειτουργίας της τρόικας. "Προσβάλαμε την αξιοπρέπεια των λαών, ειδικότερα στην Ελλάδα", παραδέχθηκε ο ίδιος.

Δριμύτατη κριτική άσκησε στην τρόικα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο κ. Γιούνκερ αναφέρθηκε εκτενώς στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η τρόικα, κάνοντας σαφή αναφορά στην Ελλάδα

«Προσβάλαμε την αξιοπρέπεια των λαών, ειδικότερα στην Ελλάδα» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Έγιναν λάθη».

Ο κ. Γιούνκερ δήλωσε επίσης ότι θέλει η Κομισιόν να παίξει ισχυρό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιούνκερ: Προσβάλαμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator