Να λυπάσαι τον εαυτό σου Βόλφγκανγκ

0


Μην είσαι τόσο ψυχοπονιάρης Βόλφ. Καλύτερα θα ήταν να μπορούσες να δεις τα δικά σας χάλια και τα «κατορθώματα» της δικής σου πολιτικής. Ποιος «κρέμασε» τον Σαμαρά, απαιτώντας του να σφίξει κι άλλο την θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων; Εσύ το έκανες Βολφ. Καθαίρεσες τον ΓΑΠ, παρότι ήταν όργανο σας, μόνο και μόνο για να στείλεις εκβιαστικά μηνύματα στον Ελληνικό λαό. Δεχτήκαμε τον επόμενο εκλεκτό σας, τον Σαμαρά, μήπως μαλακώσει το μένος σας κατά του Ελληνικού λαού, αλλά εσείς δεν δίνετε δεκάρα τσακιστή για τον πόνο μας και με έξαλλη αλαζονεία απαιτείτε την εξόντωση μας. Τώρα σας στείλαμε, για να συνεννοηθείτε τους πιο μετριοπαθείς, που θα μπορούσαμε να σας στείλουμε και εσείς τους αποκαλείτε «άκρα αριστερά», ανεύθυνους, άσχετους, χαζούς κ.λ.π.. Να ξέρεις Βολφ, πως αν ρίξετε και αυτή την κυβέρνηση, η επόμενη δεν πρόκειται καν να συζητήσει μαζί σας. Ότι και να σας δώσουν οι Τσιπροβαρουφάκηδες δεχτείτε το, χωρίς να μας παριστάνετε τους δύσκολους, γιατί η αλήθεια, που γνωρίζετε πολύ καλά, είναι ότι δεν σας χρωστάμε τίποτα. Εσείς μας χρωστάτε κι όσο τραβάτε το σκοινί σε βάρος σας θα είναι, γιατί στο τέλος θα τυλιχτεί γύρω από τον δικό σας λαιμό. Δεν έχετε διδαχτεί απολύτως τίποτα από την ιστορία και για άλλη μια φορά το υπερφίαλο Γερμανικό έθνος εξωθεί τα πράγματα στα άκρα και για άλλη μια φορά θα ηττηθείτε κατά κράτος. Εσείς θα παρακαλάτε πάλι για έλεος και αλληλεγγύη, αλλά δεν θα τα βρείτε ούτε από τους σημερινούς κολαούζους σας, γιατί οι έρποντες σύμμαχοι σας πάνε πάντα με τον δυνατό της ημέρας.

Αυτά προς τους «εταίρους». Και τώρα να πούμε τα δικά μας προς την δική μας κυβέρνηση. Τώρα φαίνονται τα αδιέξοδα της αοριστολογίας με την οποία κερδίσατε τις εκλογές και της παντελούς ανυπαρξίας τόσο σχεδίου Β, όσο και σχεδίου Α. Θέλατε να φανείτε καλοί με όλους· και με όσους ζητούσαν ρήξη και με όσους ζητούσαν συμβιβασμό. Μιλάγατε για ρήξη, αλλά αδιαπραγμάτευτα εντός του ευρώ!!!!!!!!!!!! [Τώρα πάει και η λέξη «ρήξη»· μπήκε στις απαγορευμένες μαζί με τις λέξεις «τρόικα», «μνημόνιο» κ.λ.π..] Δηλαδή ομολογούσατε και ομολογείτε τον τρόμο σας για την περίπτωση να βρεθούμε εκτός ευρωζώνης. Και δεν φτάνει αυτή η παιδαριώδης αντίφαση, προσθέτετε και την ακόμη γελοιωδέστερη, να ζητάτε αλληλεγγύη και κούρεμα, ενώ εγκαλείτε την Γερμανία για το χρέος της, που δεν μας το πληρώνει. Ζητάτε δηλαδή αλληλεγγύη από εκείνον που αρνείται να πληρώσει τα χρέη του και ταυτόχρονα απαιτεί την αποπληρωμή των δικών μας ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ χρεών. ¨Η μήπως είστε σοβαροί, που επιζητάτε συμμαχία με τις άλλες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, δηλαδή τα τσιράκια τους;

Η μόνη σοβαρή προσέγγιση είναι αυτή που λέω χρόνια τώρα, αλλά τα λόγια μου είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΝΤΟ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ 
ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΧΡΕΗ. Δεν έπρεπε ποτέ να ζητήσουμε αλληλεγγύη,

κουρέματα, επιμηκύνσεις, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ, ότι δηλαδή εμείς τους χρωστάμε και όχι αυτοί σε εμάς. Και η σημερινή κυβέρνηση ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ, όπως ακριβώς και όλες οι προηγούμενες, γιατί κάνει ακριβώς το ίδιο: Απλά ψελλίζει για το χρέος των Γερμανών και μάλιστα χωρίς καμία διαπραγμάτευση τους χαρίζει το 90% και από την άλλη καθικετεύει την «αλληλεγγύη» των «δανειστών». Μας «δάνεισαν» δηλαδή μέρος από αυτά που μας χρωστάνε και εμείς παραδεχόμαστε πως εμείς τους χρωστάμε και απλώς ζητάμε διευκολύνσεις!!!!!!!!!!

Οσο για το άθλιο «επιχείρημα» (που υιοθέτησε και αυτή η κυβέρνηση) πως δεν χρωστάμε μόνο στην Γερμανία, αλλά και σε άλλα κράτη και οργανισμούς, η απάντηση και σε αυτούς και στις Ελληνικές κυβερνήσεις είναι: Ή πληρώνουν όλοι τα χρέη τους (αρχίζοντας πάντα από τα αρχαιότερα) ή χαρίζονται όλα τα χρέη προς όλους. Ας έλθουν λοιπόν με την δική μας πλευρά, αν θέλουν τα λεφτά τους και όχι να είναι οι κωλομπότσηδες των διεθνών μεγαλομπαταχτζήδων Αλαμανών. Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό οι συνένοχοι του Γ Ράιχ (Αυστριακοί, Ολλανδοί, Σλοβάκοι, Σλοβένοι κ.λ.π.) καθώς και όλοι οι σημερινοί συνέταιροι του Δ Ράιχ να απειλούν και να καθυβρίζουν την Ελλάδα και να βρίσκονται «Ελληνες», οι οποίοι υπερασπίζονται τα «δίκια» τους.

Ακόμα πιο εξοργιστικοί είναι εκείνοι, που λένε, ότι οι πολεμικές επανορθώσεις είναι πλέον παλιά υπόθεση!!!!!!!!!!! Είναι οι ίδιοι που διεκδικούν τον «επαναπατρισμό» των μαρμάρων, που είναι ακόμα πιο παλιά υπόθεση και που το μόνο που θα βοηθούσε, ήταν το βόλεμα ακόμα περισσότερων ατόμων σε μουσεία και συντηρήσεις (στον σβέρκο των κορόιδων που πληρώνουν τις «πολιτιστικές» τρίχες). Αν τα βρωμοείδωλα είναι εθνική κληρονομιά, τότε το αίμα των ίδιων των γονιών μας τι είναι, που το χαρίζουνε με τέτοια ευκολία; Οι πολεμικές επανορθώσεις είναι το αίμα των ίδιων των γονιών μας (και όχι κάποιων μακρινών προγόνων) κι όποιος το περιφρονεί και το χαρίζει δεν είναι Ελληνας.

Και ποιοι είναι αυτοί που είναι τόσο κιμπάρηδες απέναντι στους χειρότερους εχθρούς μας; Όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα. Όλα αυτά τα παράσιτα που ζουν και ευημερούν από τις δήθεν πνευματικές εργασίες. Δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, όλοι ίδιοι είναι. Νομίζουν ότι ο ουρανός βρέχει λεφτά χάρι στην «ευφυΐα» τους.

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα, αυτοί οι «άξιοι», ότι έχουν στρογγυλοκαθίσει στο σβέρκο μας. Δεν έχουν καταλάβει, ότι η προηγηθείσα ευημερία στηρίχτηκε στα δάνεια που ξεκοκάλισαν (όλοι μαζί οι «άξιοι») και στον βιασμό της φύσης, που επέτρεπε παρά φύσιν κέρδη σε μία κοινωνία που έπαιζε τις κουμπάρες, αφήνοντας την παραγωγή στις πλάτες μίας μικρής μειοψηφίας κορόιδων.

Όπως έχω εξηγήσει και σε προηγούμενα άρθρα, μετά το `81, ακόμα και τα κορόιδα δεν δεινοπαθήσαμε· απλά εμείς εργαστήκαμε αληθινά ανάμεσα σε μία πλειοψηφεία που την ξεδιάντροπη ντόλτσε βίτα την λέει «σκληρή πνευματική εργασία». Πως έγινε αυτό; Για τους λόγους που είπα παραπάνω, δηλαδή τα δάνεια και την εκμηχάνιση- αυτοματοποίηση της παραγωγής. Τώρα όμως, εμείς πρώτοι καλούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα, χωρίς να έχουμε φταίξει σε τίποτα. Καλούμαστε να πληρώσουμε και τα προηγούμενα, αλλά και να συνεχίσουμε να σιτίζουμε την παντελώς άθικτη γραφειοκρατία και δεν μας έφταναν αυτά, έχουμε και τις οικολογικές τους ευαισθησίες. Ζητάνε δηλαδή τα παράσιτα από τους αγρότες (και γενικά τους παραγωγούς) να εργάζονται δύο και τρείς φορές περισσότερο (από όσο μετά βίας μπορούσαμε μέχρι τώρα) για να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον και τα τρόφιμα με τις αυτοματοποιημένες (και περιβαλλοντικά καταστροφικές) μεθόδους παραγωγής. Προσωπικά ξεκίνησα (και παρέμεινα) οικολόγος παραγωγός, αλλά ξόδεψα την ζωή μου και την μικρή περιουσία μου, γι αυτό και δεν απαίτησα ποτέ από κανέναν συνάδελφο να κάνει το ίδιο. Οσοι έχουν απαιτήσεις για καθαρό περιβάλλον, ας αφήσουν τις «σπουδαίες» τους ενασχολήσεις και να έλθουν να δουλέψουν δίπλα μας.

Στην πραγματική δουλειά ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ σ` αυτήν βρίσκεται η λύση στα αδιέξοδα της Ελλάδας. Αν δεν ξαποστείλουμε όλους τους μάγους, αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους, εθνικιστές, διεθνιστές, οικονομολόγους, οικοπαπαρολόγους και γενικώς όλα τα κοπρόσκυλα και αν δεν στρώσουμε τον απαυτό μας στην δουλειά, θα ψοφήσουμε από την πείνα και θα μας αξίζει αυτό το ξεφτιλισμένο τέλος.

Που είναι τα μαγικά κόλπα της ανάπτυξης μέσα από την κατανάλωση, που μας έλεγαν οι σημερινοί μάγοι; Μέχρι χτές δεν έλεγαν, ότι ανάπτυξη θα έλθει με την αύξηση των μισθών και την επαναπρόσληψη των απολυθέντων δημοσίων υπαλλήλων; Γιατί δεν το κάνουν, τώρα που είναι στην κυβέρνηση; Τι μας λέει τώρα η χάιδω η Βαλαβάναινα; Να πληρώσουν όσοι μπορούν (αυτά που μέχρι χτές μας έλεγε να μην πληρώνουμε) αλλά να πληρώσουν και όσοι δεν μπορούν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιπλέον άρχισαν και τις πονηριές, χαρίζοντας όχι μόνο τις προσαυξήσεις, αλλά και τις ίδιες τις οφειλές, όχι σ` αυτούς που δεν μπορούν, αλλά σε αυτούς που είχαν και δεν πλήρωναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά μας λένε (και) οι αριστεροί κοπρίτες, πριν καλά καλά κωλοθρονιαστούν στις υπουργικές πολυθρόνες. Εγώ ήμουν σίγουρος γι αυτά και τα έλεγα, όταν τους υποστήριζα, μόνο και μόνο για να φύγουν οι προηγούμενοι. Επειδή και οι ίδιοι δεν έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο σε πραγματική εργασία, επειδή και οι ίδιοι είναι παιδιά αυτής της φαυλότητας, δεν μπορούν και δεν θέλουν να καταλάβουν, ότι τα λεφτά δεν πέφτουν από τον ουρανό.

Τώρα όμως είσαστε κυβέρνηση φιλαράκια. Οφείλετε να προσγειωθείτε

ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ και να προσγειώσετε και τον λαό· τουλάχιστον την νέα γενιά, που θα θέλατε να ακολουθήσει την δική σας ματαιότητα, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια. Εξηγείστε τους ότι τα πτυχία τους είναι κωλόχαρτα μηδενικής αξίας, αλλά και ότι μπορούν να ζήσουν και να ευημερήσουν μάλιστα από την πραγματική εργασία. Είναι τόσο απλό να ξεφύγουμε από την μέγγενη, αλλά χρειάζονται πραγματικοί άντρες και γυναίκες, που θα δώσουν το παράδειγμα και θα καθοδηγήσουν την κοινωνία και την νεολαία.

Ποιο είναι όμως το δικό σας παράδειγμα; Μήπως κάνετε έστω πνευματική εργασία; Τεμπέληδες είσαστε και σε αυτό. Πηγαίνετε στα όργανα της Ευρώπης, για να υπερασπιστείτε την πολιτική σας και δεν έχετε κάνει καμία προετοιμασία, εκτός από την εξωτερική σας εμφάνιση.

Αμφισβητείτε και αρνείστε (πολύ σωστά) τις ισχύουσες συμφωνίες, χωρίς όμως να προτείνετε τίποτα, εκτός από το αίτημα νέου δανεισμού με άλλο όνομα!!!!!!!! Νομίζετε, ότι με την τρελίτσα που πουλάτε, θα συνεχίσετε να γοητεύετε; Ηδη σας γύρισαν την πλάτη, όσοι αρχικά έδειξαν κάποια συμπάθεια και δυστυχώς μας παίρνει η μπάλα όλους.

Η μόνη περίπτωση να μας έπαιρναν σοβαρά, ήταν να τους αποδεικνύαμε, ότι δεν χρειαζόμαστε την «βοήθεια» τους και η μόνη περίπτωση να το αποδείξουμε αυτό, ήταν να μας έβλεπαν να πέφτουμε με τα μούτρα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δουλειά. Εσείς όμως επιμένετε στην νεοελληνική κουτοπονηριά και εξακολουθείτε να παραμυθιάζετε τον κόσμο με «διαπραγματεύσεις», οικονομικίστικες θεωρίες και κουραφέξαλα. Αν κάναμε αυτά που λέω, θα μας παρακαλούσαν να μας δώσουν νέα δάνεια χωρίς κανένα όρο, αυτοί που σήμερα μας φτύνουν.

Οσον αφορά την ΝΔ. Η κυβέρνηση θα υπαναχωρήσει σε πολλά από αυτά που υποσχέθηκε και γι αυτό ακριβώς θα καταφέρει την «πολυπόθητη» συμφωνία με τους «εταίρους», όμως σε κάθε περίπτωση θα καταφέρει αρκετά περισσότερα από τους γλοιώδεις σφουγγοκωλάριους, δηλαδή εσάς, που και ξεφτιλίσατε την πατρίδα και λεηλατήσατε τον λαό.

Που θα κρυφτείτε τότε ρε κερατάδες; Δεν έχετε ίχνος τσίπας. Ακόμα και τώρα προσπαθείτε να εκφοβίσετε λαό και κυβέρνηση, μήπως το όνειρο του ξεφτιλισμένου αρχηγού σας για «αριστερή παρένθεση» γίνει πραγματικότητα. Αρχίζετε πάντα τα λογίδρια της υποκρισίας με το επιμύθιο της δήθεν στήριξης της κυβέρνησης και αμέσως μετά προχωράτε στους «φόβους» σας για Grexit.

Φοβάσθε, όχι όμως για το Grexit, αλλά για το πλήρες ξεγύμνωμα σας· την πλήρη αποκάλυψη του προδοτικού σας ρόλου. Ικετέψατε την Μέρκελ για να μην υποχωρήσει, αλλά δεν θα σας γίνει η χάρη. Η θείτσα δεν θα μπορέσει να γλιτώσει ούτε τον εαυτό της, ούτε το ψευτοχριστιανικό της κόμμα, που θα σας ακολουθήσει στο καλάθι των αχρήστων. Εκείνη όμως τουλάχιστον υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας της· όχι σαν εσάς γελοίοι χατζηαβάτηδες, που δεν διστάσατε μπροστά σε κανένα ξεπούλημα της πατρίδας και του λαού, που σας τίμησε με τα ανώτατα αξιώματα.

Δεν ντρεπόσαστε καθόλου σιχαμένοι Ηρόστρατοι, που ακόμα κρατάτε για αρχηγό σας τον αρχιπουλημένο οσφυοκάμπτη; Δεν ντρέπεστε να συνεχίζετε την εργολαβία της κατατρομοκράτησης του λαού; Δεν φτάνουν όσα κάνατε (και όσα φάγατε) και τώρα επενδύετε στην «αριστερή παρένθεση»; Ανεξάρτητα από την κριτική που κάνω στην νέα κυβέρνηση, εσείς το μόνο που δικαιούστε, είναι να το βουλώσετε και να ξαφανιστείτε από την δημοσιότητα, μήπως και σας ξεχάσουμε καιγλιτώσετε τα ειδικά δικαστήρια που σας αξίζουν.


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να λυπάσαι τον εαυτό σου Βόλφγκανγκ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator