Je suis Charlie. Εσύ όχι. Είσαι απλά φασισταριό κόκκινης απόχρωσης

0



Είναι τουλάχιστον γελοίο, υποκριτικό και γκεμπελικό να βλέπω Αριστερούς να υιοθετούν το σύνθημα je suis Charlie...

Δεν είναι δυνατό στα μαθητικά σου χρόνια να είχες στρατευτεί στην κομμουνιστική Νεολαία και σήμερα να το παίζεις Δημοκράτης. Στην ΚΝΕ είχες ως πρότυπο τον Στάλιν με τα είκοσι εκατομμύρια νεκρούς. Το ήξερες ότι το σύστημα που προσκύναγες έστειλε στην Σιβηρία, όποιον είχε διαφορετική άποψη από την δική σου. Έστειλες σε γκουλάγκ όχι μόνο αυτόν με τον οποίο είχες διαφωνήσει αλλά ακόμα και την γυναίκα του και τα παιδιά του. Και μάλιστα συνέχισες να τους υποστηρίζεις ακόμα και μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου, όταν είχαν αποκαλυφθεί τα πάντα.
Δεν είναι δυνατόν να παριστάνεις τον Je suis Charlie, όταν στα φοιτητικά σου χρόνια έδερνες οποιονδήποτε είχε διαφορετική άποψη από εσένα στο πανεπιστήμιο. Είχες εκμεταλλευτεί το ενοχικό σύνδρομο του κράτους και την αριστερολατρεία της πασοκαρίας και είχες μετατρέψει το άσυλο ιδεών στα πανεπιστήμια, σε αριστερή χούντα. Επί σαράντα χρόνια, κατέστρεφες την περιουσία του Ελληνικού λαού και κατάντησες την παιδεία σαν την μουσάτη και κοτσιδάτη μούρη σου.

Δεν είναι δυνατό να παριστάνεις τον je suis Charlie όταν έκαιγες την Αθήνα το 2008 και κάθε άλλη φορά που έβρισκες την ευκαιρία να τιμωρήσεις τον τίμιο εργαζόμενο, που παλεύει με τον κόπο του, να ζήσει με αξιοπρέπεια την οικογένεια του. Τον έλεγες μικροαστό, συμβιβασμένο, συστημικό, γιατί απλά δεν ήθελες να παραδεχθείς ότι είσαι απλά ένας τεμπέλης που ψάχνει δικαιολογίες και αφορμές για να κάνεις τους υπολοίπους κατεστραμμένους, σαν τα φασιστικά σου μούτρα.

Δεν μπορεί να μου παριστάνεις τον je suis Charlie όταν υποστήριζες όλους τους ισλαμοφασίστες. Υποστηρίζεις αυτούς που έβαζαν μπούργκα στην γυναίκα τους, αυτούς που κάνουν κλειτοριδεκτομή στις κόρες τους και έκοβαν το κεφάλι σε όποιον δεν συμφωνούσε μαζί τους. Ήθελες να γεμίσει η πατρίδα με Πακιστανούς και Αφγανούς για να έχεις έτοιμο στρατό, την στιγμή που θα έκανες την επανάσταση σου. Ήθελες να τους δώσεις νομιμοποιητικά έγγραφα για να μην μπορέσουμε να τους διώξουμε ποτέ.

Δεν μπορεί να το παίζεις je suis Charlie,εσύ που έγραφες σχόλια του τύπου: ψόφα, κόφτε τον αρθρογράφο, δεν μιλώ με τον εκπρόσωπο αυτού του κόμματος, δεν συζητώ με αυτόν τον δημοσιογράφο και φυσικά τα «προσωπικά» μηνύματα του στυλ: ξέρω που μένεις, ξέρω που δουλέυεις κτλ.

Είναι εξωφρενικό να λες εσύ je suis Charlie, όταν ήσουν μάρτυρας υπεράσπισης των εκτελεστών της 17 Νοέμβρη. Εσύ που βλέπεις δικαιώματα μόνο για τους τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς και στήριζες τον «αγωνιστή» Ρωμανό. Εσύ που υποστηρίζεις αυτούς, είσαι σαν τους εκτελεστής του Charlie. Και μην απορείς που δεν το καταλαβαίνεις. Ούτε οι εκτελεστές στην Γαλλία το καταλαβαίνουν. Θεωρούν τους εαυτούς τους αγωνιστές και επαναστάτες, όπως και εσύ άλλωστε.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Je suis Charlie. Εσύ όχι. Είσαι απλά φασισταριό κόκκινης απόχρωσης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator